Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Já vím, když je někdo fanouškem ODS (TOP, Peake), řada blogů na idnes ho zamrzí. Proč všichni nemůžou mít stejný názor (ODS,TOP,Peake)? Svět by byl hned jednodušší.

1 0
možnosti
Foto

... nejsem fanouškem nikoho (snad jen těch slušnějších jednotlivců) a jen nazírám realitu jaká je; a brojím proti "blbosti" - šířené právě  "věrozvěsty z Liháče"  protože to přesně oni činí, tedy samozřejmě z mého pohledu. Nikomu svůj názor nevnucuju, a jen zde "vyvažuju" převládající, většinový názor, protože stupidita davu, nikdy nevedla k ničemu rozumnému. ;-)

0 0
možnosti
AK

Co dodat? Občas mi je tady taky smutno z toho co  si přečtu. A VámR^

2 2
možnosti
JF

J98a41n 67F77r93o30l62í96k

21. 7. 2013 14:13

Prostě web se stal autore také nástrojem propagandy a v hondbě za sledovaností se nejen televize stává bulvárem. Naprostou žumpou plnou sprostých nadávek se stala diskuse na iHned následovaná Aktuálně. iDnes trpí spíše klakou profesionálních mínusovačů a samozřejmě se tam občas musí někdo vyzvracet. Nebral bych to ale tragicky a vůbec ne jako vzorek národa. Ne každý má čas a letoru vykecávat se v diskuzích. Občas i gramatika prozradí s kým máte čest.

3 0
možnosti
Foto

... nesoudím lidi pouze podle gramatiky, spíš naslouchám tomu, co chtějí říct; bylo by to podobné, jako když administrátor usuzuje na slušnost a vhodnost diskuze pouze z použitých výrazů, také o tom je článek. Víte, řemeslník jistě nemusí ovládat gramatiku jako absolvent vysoké školy, a přesto může mít pravdu, na rozdíl od vzdělance, který jistě taky neumí tak dobře, například upéct chleba. To ovšem neznamená, že nemají ani jeden právo se vyjádřit navzájem ke svému dílu. Šlo mi v článku asi o něco jiného. ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS