Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Základní nutnost jakéhokoliv soužití je vzájemná tolerance, s důrazem na slovo VZÁJEMNÁ. Někdy jsou ale zvyky odlišných kultur pro druhé zcela neakceptovatelné, co pak s tím?

0 0
možnosti
Foto

Až nyní jsem se dozvěděl, že se tu mazalo ... což mne pravda velmi mrzí, neb reakce některých krásně dokládají to o čem píšu ... a tak všem doporučuji můj nový článek, tak je reakce na všechny ty nesouhlasné a také urážlivé příspěvky, které byly smazány, a kde se každý z těch nic nechápajících křiklounů a urážejících se a nálepkujících hrdinům může nalézt ... a pánovi pode mnou, jen maličkost ... jen málo lidí, se dle vašich slov "sníží" k tomu, aby dělalo popeláře, vyváželo fekálie a vykydalo hnůj ... je to vskutku nelibá práce, a člověk se při ní vskutku většinou umaže, případně jen načichne ... někdo to ale udělat musí, když všichni ostatní jen ohrnují nos. :-/

0 0
možnosti
OB

Nejhorší na tom je, že každý má částečně pravdu. Částečnou pravdu vytrženou z kontextu má pan Konvička, částečně máte pravdu i Vy, (nikdy bych se ale nesnížil na Vaši úroveň vyjadřování, to o člověku hodně vypovídá). Částečnou pravdu mají i muslimové, západní část světa přivedl do jejich zemí chaos a oni jsou za to na nás naštvaní a já sem jim nedivím. Z mého pohledu se nedá přidat ani k jedné straně, protože všechny skupiny jsou zmanipulované a pravda sama o sobě nemůže nikdy zvítězit, protože každý má tu svou pravdu.

0 0
možnosti

Je to sranda. Islámští terroristé potřebují islamofoby. Potřebují radikalizovat společnost, aby se obrátila proti muslimům. Jinak by totiž společnost mohla dále pokračovat v korupci muslimů a ti by mohli, jako do teď, přejímat západní styl života. No, a kdo jim poskytne reakce které chtějí? Správně, jejich úhlavní nepřátelé.

Občas je svět docela srandovní. Často se stává, že úhlavní nepřátelé se potřebují a když se to vezme kolem a kolem, jsou si vlastně podobnější než zbytek společnosti. A to ať vezmeme přes fotbal, kde se slávista pozná od sparťana jen podle dresu, duševně jsou na tom stejně, tak od bitek skinheadů s anarchisty, což jsou úplně stejně vymaštěný fanatický palice. A ano, platí to i u islámských teroristů, proti nimž obvykle nejvíce protestují stejně bigotní konzervativci.

Nechci nějak bagatelizovat neschopnost politiků vypořádat se se situací a také se mi nelíbí záplava muslimů na Západ od nás. Ale to neznamená, že začnu přikyvovat křesťanským fanatikům.

2 0
možnosti
Foto

Ony totiž v západních periodikách vychází články o tzv. Šedé zóně, jež má nezradikalizované muslimy s pomocí atentátů a štvaní proti umírněným muslimům v EU poštvat do řad radikálů. Když by si ti naši tlučhubové přečetli třeba Timesy anebo časopis IS Dabiq zjistili by, že IS vyhlašuje válku proti všem, i proti muslimům. Oni ale čtou je Pravý prostor, Parlamentní listy anebo fašistická periodika a pak rozumují.

2 0
možnosti
JP

J63a57n 50P90a57l83l49a30s

23. 3. 2016 19:22

Ono se nám v té naší kotlince móc hezky „filozofuje“, dokud to bouchá ve Španělsku, Anglii, Francii či Belgii. Až to začne bouchat u nás, bude pozdě. Proto jsem příznivcem prevence.

8 0
možnosti

Občas to bouchne. Teď o tom hezky napsali na Technetu, jak lidé nedokáží vyhodnotit reálnou důležitost. Přečtěte si to tam. I kdyby to bouchalo jednou do měsíce, stejně budu mít sto, možná tisícinásobně větší šanci, že mě přejede auto.

1 6
možnosti

Proboha, tohle dali na titulní stránku blogů ??8-o Hm, sluníčkáři sedící v redakci idnesu se musí nacházet již extrémním stadiu zoufalství a deprese. Rv

8 2
možnosti
Foto

... v stadiu extrémního zoufalství a deprese, se nacházejí nejspíš lidé, kteří šíří hysterii a nenávist ... kompenzujíc si tak vlastní hloupost, frustrace ... v davu stejně smýšlejících jsou největšími křiklouny vždy ti největší zbabělci! Případně ti, kteří se takové situace snaží zneužít ve svůj vlastní prospěch ...jakkoliv. Rv

0 0
možnosti
JR

J77a16n 68R61á44ž

23. 3. 2016 19:10

Na různé "nálepky" jsem zvyklý. Takže když mne nazvete omezencem, že dávám rovnítko mezi Islámem a terorismem džihádistů, mi speciálně od Vás v podstatě lichotí;-D

8 0
možnosti
Foto

Jste-li polichocen tím, že jste neschopen rozlišit skutečné zlo - na kterékoliv straně - od dobra, pak je to vaše věc. Nálepkování, se dopouštějí především ti, kteří nechápou podstatu problému ... pak se totiž jedná o nálepku - nikoliv tím, že nazvete svinstvo svinstvem.:-/ Pro mne žádné překvapení. Rv

0 0
možnosti
Foto

K30a42r12e92l 47R24a51d35a

23. 3. 2016 17:12

Ano, blbce jako by shazovali. Jen blbec si nevšimne, že teroristům se mimořádně daří tam, kde je silná muslimská komunita. Bez její podpory a ochrany by tahle škodná byla snadno policií vypátrána a odchycena. Abdeslam hledaný interpolem po všech čertech se půl roku procházel po své rodné čtvrti. Dokonce bydlel v sousedství obchodu, ktrý patřil jeho rodině. Když ho policie náhodou odchytila. Následovala okamžitě pomsta jeho mírumilovných muslimských spoluobčanů. Zatím jen třicet mrtvých a stovky zraněných. Blbost zatím trestná není, ale měla by být.

20 0
možnosti
Foto

Teroristům se nejlépe daří, když je začnou řídit ti, proti kterým bojují a ještě za peníze daňových poplatníků, kteří se navíc stávají demonstrativními oběťmi.

0 1
možnosti
KB

Myslete si co chcete, ale jedna věc je jasná. Všude v Evropě, kde vznikla nějaká významnější muslimská komunita, tak za 20-30 let je prostě problém. Bez výjimky. Já nechci, aby zde nějaká významná muslimská komunita vznikla a vše ostatní je vedlejší.

21 0
možnosti
JS

Takový hezký, dříve se říkalo mírotvorný pohled.

Ale pravda bude asi někde na půl cesty mezi islamomily a islamofoby.

Šanci přežít má většinou jen ten co se brání se zbraní v ruce, nikoliv ten co chce nepřítele obměkčit květinou.

A ten citát na který jste navázal je myslím od Zemana, ale také si nejsem jistý. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS