Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13o44s78e87f 89N49i25k67l

21. 12. 2016 13:35

...ve vašem novém článku "Kdy stokrát vyslovená lež se stává pravdou?" (Gobelsovský slovník, přidal jste jen otazník), jste ze zbabělosti neotevřel diskuzi...proč asi?...

2 0
možnosti

Diky Vam pane Abelovsky jsem konecne pochopil (pouziji Vas vybrany slovnik), ze to co se v Evrope deje je pouze "vyplod chorych mozku", mneli bychom "navstivit psychiatra", protoze "takovou demenci je treba podchytit" a jenom "pitomec se divi censure". Jsem rad, ze ste mi osvetlil ze jsou to vlastne stale "stejni, pomateni blogeri", kteri nam predvadi jak vypada takova "idiocie obeti ruske propagandy". Prusvih je ze mi "pomatenci si to uvedomime pozde".

3 3
možnosti
Foto

To, co jste napsal, je nehorázný nesmysl.:-/Rv

2 1
možnosti

Takže za vznik ISIL v Iráku, který založili bývalí Saddámovi důstojníci vlastně může Putin? A já bláhový myslel (dokonce i iDnes o tom informovala), že to byla necitlivá politika USA vůči poražené irácké armádě. Díky Vaší genialitě už teď vím, jaká je PRAVDA. Putin to byl. Pamatujete si vůbec kde začal ISIL svůj teror? Napovím Vám: rozhodně to nebyla Sýrie!! Jinak by mne zajímalo, jak jste zjistil, co si skutečně ti údajní uprchlíci myslí? Například ti, co už na hranicích vyřvávají Alláhu Akbar nebo ten syrský chlapec, co vylezl v Rakousku z autobusu a jasným gestem ukázal, jak Vám uřízne hlavu. Co ti vědí o naší "nenávisti" když tu ještě ani nežili a vůbec nic o tom neví? A to nemluvím o průzkumech mezi evropskými muslimy o jejich názorech na to, jak má vypadat evropská společnost a její právní uspořádání. Všímáte si vůbec, jak se rok od roku víc a víc radikalizují, jak se jejich názory rozcházejí s demokratickým zřízením a právem? Jak by podle Vás vypadala Sýrie po zavraždění Assada? Libye Vám nic nenapovídá? A to by podle Vás uprchlíci nepřicházeli? Jako analytik jste opět selhal, jako ideolog excelujete. Bez ohledu na tamnější a zdejší realitu.

6 2
možnosti
Foto

Píšete nesmysly, kde v textu je napsáno to, co tu prezentujete? No, jste jen lhář, co překrucuje řečené. :-/Rv

1 4
možnosti

Nejste vy náhodou povoláním politik? Jak všechny ty problémy skutečně vnímáte, nepopíráte, a abyste svým odpůrcům definitivně utnul tipec, tak je dokonce ani neobhajujete!

Nicméně pořád platí, že kdo by snad ty problémy chtěl řešit, tak je xenofob a nácek, že?

4 2
možnosti

Mam taky pocit, ze existuji lide, kteri jsou vlatne radi, ze nejaky pomatenec spach aterorosticky cin na zapad os nasich hranic.

Nektere prispevky v diskuzi tak opravdu vyznely...

6 10
možnosti
Foto

Ano, i mnozí z blogerů i zdejších diskutérů, to tak mají, jak je znám - viz Kroupa, například. Je to otřesné v důvodech i důsledcích. Jim jsou lhostejné nejen oběti těch teroristických útoků, stejně jako váleční uprchlíci umírající při útěku před stejným zlem, jediné o co jim jde, aby se nic z toho nemohlo dostat k nám, což se do jisté míry dá i chápat, ale kam jsou proto ochotni zajít, je šílené - nevadí nošení šibenic, nevadí vypalování center pomoci, nevadí nic - žádné lži a ani násilí, a nevadí ani útoky na spoluobčany, co smýšlí jinak - a o tom jsem přesvědčen. Bohužel je to fakt, a bude hůř. :-/Rv:-(

4 6
možnosti

J19i75ř95í 55H57r57b94e12k

20. 12. 2016 15:44

Na světě je hodně ideologií a dle mého jsou některé schopné koexistence (křesťanství + ateismus, buddhismus+hinduismus, ...) a některé toho schopny nejsou a když se o to budeme tvrdohlavě snažit, začne to bouchat jako by se namíchal střelný prach. Jestli Vám dobře rozumím, tak Vy odmítáte realitu druhé části mé první věty a protože nejste bohužel ve své ideologii sám, tak se Vaše myšlenky/ideály realizují a v Evropě začíná bouchat stále častěji terorismus.

Pokud chcete hájit opravdové (a ne jen líbivé) „humanistické ideály“, neměl byste se snažit o soužití koček a myší na jednom plácku. Lidé, které pobuřuje žena v minisukni a bez nikábu do té míry, že v sobě musí dusit choutky fyzicky jí „potrestat“... takový člověk by měl být obklopen pouze stejně smýšlejícími bratry. Pokud ho budete kupříkladu materiálně motivovat k žití v pro něj nepřirozeném prostředí - je velké nebezpečí, že později on, nebo podobně smýšlející syn/vnuk poškodí sebe i své nové prostředí. Samozřejmě těm lidem lze poskytnout vymezený a hlídaný prostor na přečkání války ve vlasti, ale ke skutečné integraci by mělo docházet jen pod podmínkou opuštění nekompatibilní kultury!

10 0
možnosti
Foto

Víte, na světe žije 1,7 miliardy lidí, hlásících se k islámu - kdyby věci byly takové, jak je líčí ti, o kterých já píši kterých seto logicky dotýká, už bychom tu zřejmě nediskutovali - a navíc lidi striktně odmítají přijmout fakt, že jsme nepřímo ve válce, o dalších aspektech ani nelmuvě - nedávno oslavovali zásah Putina, a vůbec jim nedochází, že nebýt Putina a Assáda, mohl být problém dávno vyřešen; a že jen vyhnal další miliony lidí z domovů atd. - je to prostě marný, jedni mluví o koze, druhý o voze a do toho pomatenci, zpitomělý ruskou propagandou - vše je asi marné. :-(Rv:-(

3 4
možnosti
Foto

Nejsem právník a nehodlám přesný text googlovat.

Ale existuje paragraf o neposkytnutí pomoci, ve kterém je ale jasně řečeno právo člověka tuto pomoc neposkytnout, pokud by tím sám sebe nebo své blízké vystavil nebezpečí.

Například si myslím, že člověk není povinen skákat za sebevrahem do ledové vody, která je sama o sobě vražedná.

To samé s uprchlíky, u kterých nakonec není nikdy známo, že jsou skutečnými uprchlíky a nikoli ekonomickými. Nebo ještě hůř, potencionálními teroristy.

Zdánlivé dobro nelze páchat na úkor a proti vůli vlastních spoluobčanů.

7 3
možnosti
Foto

... jediným ukazatelem skutečné vůle občanů, by bylo referendum, kde by byla jasná otázka - jste pro nebo proti zavedení kvót na poskytnutí dočasné pomoci válečným uprchlíkům a imigrantů z problémových oblastí - ANO - NE? Takové referendum pokud vím neproběhlo. To, že se vy zde oháníte většinou, nic nedokazuje - tím spíš, že by záleželo právě na tom, o jakou pomoc by se mělo jednat a komu by se měla poskytnout. Chápu, že vaše předpoklady, jak by to dopadlo jsou pro vás jasné, ale jediným důkazem by bylo ono referendum, jinak jde o pouhou spekulaci.

2 3
možnosti

Tak, já mám například souseda Syřana. Utekl ještě před Asadem, otcem. Naučil se

jazyk, otevřel si kursy orientálního tance, pronajímá dva taneční sály. Mezi lidmi, je

nesmírně oblíbený. Prostě fajn člověk. Rozumím si s ním celkem dobře a to i v otázkách emigrační vlny, ke které se staví dost skepticky. Jeho rodina, je v Turecku,

v uprchlickém táboře. Do Evropy se neženou, jsou to zemědělci, čekají až válka skončí, aby se mohli vrátit. No, a co z toho plyne? Měl bych ho snad vinit za teroristické činy, které páchají někteří jeho souvěrci? Notabene, když máme na věc stejný názor? Pod ten tvůj článek, se klidně mohu podepsat, což tě asi nepřekvapí.

Asi nás mnoho nebude.R^

8 2
možnosti
Foto

Nebude, stejně, jako je nemnoho podobných muslimů, kterého máte čest znát...

8 0
možnosti

Máte tam hromadu chyb. Například:

Muslim se muslimem rodí, je to dané Koránem. Nemá na výběr. Teroristou se nerodí, ale učení islámu ho k terorismu navádí. Přečtěte si Korán.

Nenávist žene muslimy do náruče extrémizmu. Ano je to pravda, je to však především jejich vlastní nenávist, nenávist islámu vůči všem neislámskému, co je vede k extrémizmu - nikoliv ta naše. Trpíte zmatením pojmů.

11 2
možnosti

Karle Mašku, jistě umíte má tvrzení vyvrátit, že ano? Můžete tak učinit?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS