Diskuse

Andělé spásy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V mnohém s vámi lze samozřejmě souhlasit a nemám s tím problém. Je však až obdivuhodné, jak silnou důvěru máte v současné vedení EU. Tedy pokud všechny tak obdivuhodně viníte načichnutím z komunistů bylo by nasnadě se nejdříve soustředit na čelo EU. Komunisté a fašisté jsou samozřejmě levičáci. Poctivé pravicové hodnoty na vyšším morálním principu ovšem ani náhodou neprezentují současné špičky EU.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto se mýlíte; asi budu muset zase napsat článek o EU - pár jsem jich už napsal, a můj názor na EU - jako instituci, a na její fungování, se příliš nezměnil - ovšem furt je to přijatelnější a realističtější alternativa, než jakou nabízí jiní; má důvěra totiž jde směrem k hodnotám a vizi sjednocené Evropy, tak aby mohla obstát v současném světě a my s ní, a taky k hodnotám, na kterých vznikla, nikoliv k jednotlivým aktérům - prostě jde o to jen prosadit určitou změnu, např. v postavení EK a pod. Tedy o sebevědomí a tvořivý přístup - jak to je, a kdo jen leští kliky v EU, víme všichni, ne. A je to spíš na ten článek, než diskuzní příspěvek. Prostě vidím budoucnost ČR lépe v EU, než jako "kýmsi" vysněný ostrůvek svobody, prosperity a demokracie, vně, mimo EU a mimo vliv mocností; my nejsme při vší úctě Švýcarsko - a v současné době, není už šance na to, abychom uspěli jako neutrální stát - naše pozice taková prostě není a asi ani nikdy nebude. Buďto budeme dobrovolně členy EU, s možností ovlivnit svůj osud, nebo se staneme zase jen hříčkou v rukách mocností, zmítanou hlavně cizími zájmy. Záleží na nás. To nebezpečí je patrné právě nyní, za prezidentování Zemana - a je očividné. A mluvím-li v článku o komunistech, mám na mysli konkrétní lidi zde - a mohu je klidně jmenovat. To je to, co jsem schopen rozpoznat a ovlivnit, nějak, názorem na ně; ne na špičky v EU. A o tom to je;-)

0 0
možnosti

Každý, kdo se opovažuje nepodporovat Killary, je soudruh komouš? Obtěžoval jste se studovat program obou prezidentských kandidátů? Nebo jste jen nahňácal všechno, co se vám nelíbí do jednoho článku?

4 0
možnosti
Foto

;-D ... možná vám to uniklo, ale článek není o Trumpovi, natož o nějaké Killary - je spíš o zdejších šiřitelých jediné - snad až příliš často "zemanovské" pravdy, a mnohdy bývalých či nových komouších, což ovšem není moje kolo, ale jejich - že by jste byl jedním z nich? Podle ryku, to tak vypadá. Rv;-)

0 0
možnosti

J20a67r28a 10R65a39n54k

16. 3. 2017 18:44

Smutne realita;-(Na kolazi Erdogna jsem myslela, ze ma za sebou list Mary Jane, nejdrive to tak vypadalo

1 0
možnosti
Foto

No, přiznám se, že jsem zvědavej, jak s tím EU a NATO naloží; neumím si moc představit, jek chtějí spolupracovat s autoritářským režimem. Vám Jaro přeji pěkné dny. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Je to zdejší oblíbené rčení. Michal Horáček nesahá politicky prezidentu Zemanovi ani po podrážky jeho bot.

2 3
možnosti
Foto

... tak v očích soudruhů a takových jako jste vy, Hermánku, jistě ne - už to je samo o sobě důkazem, že by byl určitě lepším prezidentem; a to i přesto, že jeho šance díky většinovému názoru a poukazování od počátku na jeho minulost, aniž by kdo co skutečně znal a pochopil, mu pravda v tomto národě příliš velké šance nedávají - špinit a lhát vám všem jde, včetně vašeho hrdiného spasitele - no, uvidíme, volby jsou ještě dost daleko a může se přihodit ledacos - krom toho, že by tací jako vy prohlédliRv;-D

6 1
možnosti

KarmaR^. Trochu to souvisí, koukněte o dva blogy výše na blog Lhotáka, jehož mail je ammianus @seznam.cz- diskusi neotvírá. Natvrdo překopírovaný článek ruské propagandy.

5 2
možnosti
Foto

Dík za karmu R^ - četl jsem - no, je potřeba to brát tak, že se i půlpravda hodí, k utvoření si nějakého názoru; jen je potřeba rozpoznat, co z toho je pravda, a co návod co si myslet; a není asi tak těžké to rozpoznat, třeba dle toho, co komu prospívá či přinese užitek.;-)

2 0
možnosti

Spíš andělé zkázy. R^

5 1
možnosti
Foto

Tak jasně ... ovšem pro mnohé paradoxně spasitelé. Zdravím Josefe, a přeju ti pěknej víkend:-)R^

1 0
možnosti
Foto

... juknu na to - budu překvapenej?;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jo, tak nějak to je.

Karmuji Vás Karle a přeji klidný večer.R^

8 0
možnosti
Foto

Děkuji, vám Tomáši R^... no, ono je to určitě mnohem složitější, ale já reaguju hlavně na to, co se píše zde a nemohu se zbavit dojmu, který jsem nastínil - víra mnohých nevěřících, mne nepřestává fascinovat. ;-)

1 0
možnosti

Diky, jako vzdy vtipne.

4 0
možnosti
Foto

No, původně to měla bejt pohádka, jenže mi to nějak nejde;-) ... tak snad se alespoň někdo pobaví. Dík. R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS