Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Chybí mi tu ikonka s klíčema! 17. listopad je třeba připomínat, nejméně kvůli násilí, kterého se fašisté a komunisté dopustili proti studentům, lidem i pár cizinců tam zmlátili... Po listopadu se nám též výrazně otevřely obzory!!

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Dito, díky za nakouknutí a komentář. ;-)R^ Vypadá to, že mnohým se zase zavírají.

0 0
možnosti
Foto

Jistý posun od dob před 28 lety přeci jen vidím: už nebrbláme na poměry kdesi konspirativně v zakouřených obývácích. Teď už nadáváme a klejeme pěkně nahlas a na veřejnosti v nezakouřených hospodách, ale to je tak jediné, na co se zmůžeme???

2 0
možnosti
Foto

Zdravím a děkuju za komentář:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Svátek bankrotářů a starých struktur, který slaví se stále větší hysterií. Noc nového, nic moderního, žádný progres. Chce to vizi a nové, neotřelé tváře !

3 4
možnosti
Foto

A nový kolotoč! ;-D

6 0
možnosti

Problém je že naivní, či spíše hloupý, si myslí, že se lidé díky nějaké události změní. Jenomže kdo byl špatný předtím, je špatný i potom. Proto ti co měli máslo na hlavě honili po válce "kolaboranty. Po Únoru rychle vstoupili do KSČ a podepisovali rezoluce žádající trest smrti Miladě Horákové. Po Srpnu se stali normalizátory. A po Listopadu zahodili knížky KSČ, vstoupili do podnikání a chtějí nám kázat o morálce - viz Babiš. Tak to bylo a bohužel bude. Problém je, že jim dav vždy skočí na lep. A proto sbohem - jdu na Národní.R^

13 1
možnosti
Foto

Přesně tak. Taky bych šel, mít tu možnost. R^:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Žel, za ta léta se duch oněch listopadových dní poněkud vytratil.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby jen vytratil, vrátil se ten dřívější a z lidí stavících se proti tomu, jsou opět zrádci a kolaboranti, tentokrát z EU ... dokonce se někteří neštítí tvrdit, takové nesmysly, že s těmi, co chtějí zemi islamizovat! - tak sprostí a nesoudní jsou opět někteří lidé v této zemi. ;-€RvRv

2 1
možnosti
Foto

Maně si vzpomínám na rčení, jak si dřevěná loutka profesora Skupy představuje ozbrojený konflikt neboli válku.

Tato malá zem nikdy nemůže být suverénní v tom pravém slova smyslu. Buď se opřeme o EU se všemi jejími nectnostmi a o USA s jejich dominantní úlohou nebo co?

Žádné nebo neexistuje a proto jsou podobné výkřiky zcela mimo. Cituji z článku a opravu nevím, co chtěl autor tímto říci.

Jinými slovy, je to zase, po čtyřiapadesáté útok na prezidenta Zemana, což už je poněkud nudné.

CITUJI z článku:

Bohužel, promeškali jsme jedinou šanci, plnohodnotně se zařadit mezi ty, kteří nejen že jsou tvůrci vlastní budoucnosti, kteří jsou spolutvůrci evropských událostí, a kteří ovlivňují svůj vlastní vývoj, svým vlastním přičiněním. Jsme opět ve vleku zájmů mocností, ale také zcela neprůhledných a jasně nedefinovatelných zájmových skupin, především pak těch východních, a to i díky lidem, kteří stáli či stojí posledních několik let v čele politiky

Zdroj: https://abelovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634299

3 2
možnosti
Foto

Autor to samozřejmě ví, a vy správně tušíte, že je to i útok (a je jedno kolikátý) i na hlavu státu, protože i ten nás zaprodává, nebo minimálně ve své uražené a pomstychtivé ješitnosti a egoismu, legalizuje zaprodávání cizím vlivům a cizímu kapitálu, vše prostřednictvím lumpů a zlodějů! i o tom jsem psal, a nemám na tom co měnit. Dokladem je i to, že vyznamenává lidi, kteří jsou vám svým charakterem podobní, viz například Petr Žantovský a bohužel i další (Bohdalová, Vondráčková) atd.)

6 2
možnosti

To jsou výsledky 41 let morální devastace.R^

Zdravím, Karle.:-)

12 1
možnosti
Foto

Zdravím Josefe a děkuji;-)R^

2 1
možnosti
Foto

J98i62ř64í 87T35u96r94n20e53r

17. 11. 2017 11:44

:-)R^Naprostý souhlas, Karle.

4 1
možnosti
Foto

Zdravím Jiří a děkuji (i za článek);-)R^

0 1
možnosti

J66a16r26a 72R40a60n49k

17. 11. 2017 11:32

R^ jsem zrovna tady, tak budu sledovat.

4 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás Jaro, a díky za nakouknutí - a užijte si to:-)R^

1 1
možnosti
Foto

R^R^R^

Nechci nic dodávat a tím upravovat vaši myšlenku - není to třeba.

5 1
možnosti
Foto

Díky moc a přeji pěknej den!:-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS