Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... díky - popravdě od podobných lidí, to beru jako potvrzení - důkaz, že se dílo podařilo;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Tak nemá chybu, bravo Karle! ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Pavle - rád tě vidím;-)R^ ... jak to jde, v životě - kde tě najdem, případně;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Člověče, nic lepšího než Váš článek si Libor Čermák nemohl přát....

3 0
možnosti
Foto

... a proč myslíte madam Moudrá, že jsem ho psal?;-) Chtěl jsem "čermáčkovi" pomoci, to je přeci jasné, ne? Však vy přeci víte, že jsem takový dobrák od kosti. A proto se culím na své čtenáře od rána do večera, aby to ihned pochopili.;-)R^

4 1
možnosti
Foto

Kupodivu v našem městě, kde vyhrál Drahoš, nikde na kandelábrech nevisí Zemanovi voliči a ani chirurgie nezaznamenala nějaký nárůst úrazů způsobených ručně či letícím půllitrem.

Ale na iDENSu je to jiné. Čekal jsem, že vítězná strana si zajásá, Zemanovo vítězství oslaví a bude. Ale ono je to tu pořád - ti vítězové jsou stále s něčím nespokojeni a pořád se potřebují o svém vítězství přesvědčovat.

Poznámka o vítězství o 5,5% (záhadně spočteným panem JH) se tu co chvíli. A navrch Putinovo vítězství s takovým ziskem je opět štve - vždyť my to vyhráli jen tak tak.

Jiný důvod je, že mnoho voličů dochází k názoru, že jaksi nevolili zcela optimálně. Ti se dělí na dvě skupiny. Jedna křečovitě svou volbu posvěcuje, druhá vyčítá Drahošovým voličům a štábu, že se málo snažili.

Ale přiznejme si to. Za to, že máme na Hradě Zemana, může Drahoš! Do koše s ním, i s jeho králíky a falešnými brýlemi! ;-D

9 2
možnosti
Foto

Proboha, snad jste neočekával, že na těch kandelábrech někdo bude viset?8-o

1 0
možnosti
Foto

Já nemám čas číst ani článek, ani diskuzi a tak jenom dodám, že na voliče Miloše Zemana byl a je vyvíjen nátlak a to nejen při volbě 2018, kdy protikandidátem byl pan Drahoš, ale již v roce 2013, kdy protikandidátem byl pan Schwarzenberg.

3 3
možnosti
Foto

Ostatně, Martin Dejdar by k tomu mohl říci své.

0 0
možnosti
Foto

R^ Ale naštval jste mě ;-D Měl jsem připravený článek s názvem: Rozšiřování strašného nešvaru mezi voliči Drahoše. Chtěl jsem se v něm kolegy Čermáka zeptat, mezi jaké lidi chodí, protože ta nenávist je hlavně tady na blogu. Mám plno známých s rozdílnými názory, v práci to samé, a i v rodině jsme jedni volili Drahoše a jiní Zemana, ale nikdy a nikde jsem nezaznamenal nenávist, kterou L. Čermák popisuje.

5 0
možnosti
Foto

... Petře, (?) sem s ním, srandy není nikdy dost, ne? ... i když je fakt, že pokud by to bylo hodně podobné - což se v tomto případě - tedy předmětu článku, nedá asi vyloučit, čtenost by nemusela být už tak vysoká - přijměte tedy mou omluvu;-)R^

2 0
možnosti
Foto

karma -jelikož pan Čermák diskuze neotvírá tak jste udělal skvělo věc, že jste to takhle probral-Zemanovci zapomínají na heslo-sláva vítězům čet poraženým-tedy spíš na tu druhou část

6 0
možnosti
Foto

Ale po sečtení hlasů už není nikdo poražený, ani není nikdo vítězem.

0 0
možnosti

Pana Čermáka většinou nečtu kvůli neexistující diskuzi, ale díky za tip. Jeho blog má alespoň hlavu a patu. :-)

Ten váš stejně nebyl určený pro mě, protože jsem žádného Milouše nevolila. Ale až nějakého volit budu, nebojte, nemíním očerňovat voliče protistrany, nazývat je chudáčky nebo lůzou. :-)

4 0
možnosti
Foto

Ale jistě ani pražskými kavárníky, viďte!

0 0
možnosti
Foto

Pravda zvítězí? Pan Čermák si myslí, že má pravdu, Vy si myslíte, že pravda je jinde a nikdo ještě nikdy nepřišel na způsob, jak zjistit pravdu skutečnou. Může zvítězit jen názorový proud, ale vždy ho za čas nahradí jiný. Za šťastného se může považovat ten, kdo po většinu života sdílí stejné názory, které jsou zrovna ,,oficiální pravdou". Já šťastlivec nejsem. Komunisty nesnáším a v dnešní době se nemohu ztotožnit naprosto s nikým. Rusko je stále stejné a čím dál více mi připadá, že západ je infikovaný socialismem.

5 0
možnosti
Foto

Když dva (Východ a Západ) spolu něco mají, tak se čím dál tím více vzájemně podobají.

0 0
možnosti

O68t92a 91K64i85n29c

20. 3. 2018 15:59

Ode mne karma. Akorát pan Libor Čermák nepřipustí ke svým blogům žádnou diskuzi.

8 1
možnosti

No, skoda, jiste by tam bylo veselo.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS