Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K23a72r91e51l 42C26a25c63h

16. 4. 2018 20:11

O plánech USA na blízkém a středním východě je nejlépe si poslechnout vyjádření amerického generála Wesley Clarka na tomto odkaze :

https://www.youtube.com/embed/LXrnprlMyB8?feature=player_detailpage

Opravdu to doporučuji shlédnout všem, které tento problém zajímá až tak, že o něm píší blogy, nebo diskusní příspěvky. Je opravdu na zváženou, kdo má na svědomí ty statisíce mrtvých.

1 0
možnosti

Sýrie je mi ukradená, ať obdělávají pole, zavlažována vodou ze studní, které vykopou a nebudou mít čas na ptákoviny

1 2
možnosti

Tak to oni delali do roku 2011 nez se nekdo rozhod ze jim tam zavede Arabske jaro ;-)

4 0
možnosti

Jiný článek, o zneužití tísňových linek, pak říkám - Nevím proč M. Zeman zahltil tísňovou linku. Volal, že sypat jedy na hlavy je povoleno - Bránit se, je pouze možné se souhlasem RB OSN. Jinak A. Babiš, na hradě - Nemusí být smutný. Pokud se nedohodne s ČSSD, prostě kravku prodá a nezaseje .Soudruh Skála sice v r. 1968 mlčel - Nicméně po náletu je nyní velice řečný, Miloš mu naslouchá rád ! .. :-)

8 2
možnosti
Foto

I85v46a70n 58M72a47r61e81k

15. 4. 2018 19:51

Ohledně událostí v Sýrii. Naši východní bratři Slováci nejsou v souvislosti s děním v Sýrii tak žhaví, a zaujali k tomu zcela jiný postoj a to i oficiálně.

No a když už, co je pravdy na tom , že Trump neměl souhlas senátu, a že britskou premiérku budou v parlamentu zítra "grilovat" ohledně voj. účasti v Sýrii ?

Škoda, že se to musím-e dozvědět ze slovenských medií.

11 3
možnosti
Foto

Britskou premierku bude grilovat opozice a už v sobotu to říkali na české televizi. To grilování je ale jen takove nevyznamne postekavani. Trump souhlas senatu nepotrebuje

0 0
možnosti

Americký senátor Bernie Sanders, který předtím usiloval o nominaci na prezidenta Spojených státech, nazval útok na Sýrii nezákonným a neoprávněným.

5 5
možnosti

K74a24r19e25l 70M67a35s38e71k

15. 4. 2018 18:39

Názor jednoho člověka. Máte tam ještě něco nezajímavého?

9 5
možnosti

V Česku pouze 16%

Podle průzkumu, který provedla společnost BMG Research ve Velké Británii, rozhodnutí premiérky Theresy Mayové provést úder na Sýrii byl podpořen pouze 28% dotázaných, uvedl deník The Independent.

7 5
možnosti

Tento výsledek je o to překvapivější, že po celou dobu převážná většina britských médií referovala o údajném chemickém útoku v syrském městě Dúma nejen v souladu s tvrzením vlády Mayové, ale i s chutnýmy výlevy hororu zabitých a trpících lidí zasažených chemickými zbraněmi. Přičemž opozice poměrně krotce jen vyzývala k větší "opatrnosti" co se týče "důkazu" použití chlóru syrskou armádou, které v podstadě poskytly jen zkompromitované tzv. "Bílé přilby".

6 5
možnosti

Díky! Přišlo mi, že jsem skoro jediný, kdo má na této platformě stejný názor. Jako by se všichni pomátli.

10 5
možnosti
Foto

Vítejte na blogu iDnes:-) a díky takéR^

0 0
možnosti

Takže fakta:

1.) Sýrie pod demokraticky a legitimně zvoleným presidentem Bašárem Asadem byla prosperujícím státem, který chránil menšiny a ze všech okolních států byl nejbezpečnější a pro život zjevně nejlepší.

2.) Party fundamentálních muslimů, kteří by nikdy ani vzdáleně svým počtem a hlasy nemohli zasáhnout do demokratického procesu začali ozbrojené povstání. Zbraně a ideovou podporu dostali od Saudské Arábie, což je klient USA.

3.) Všechny mainstreamové média začali okamžitě psát články na tema, že Asad by měl odstoupit a předat vládu povstalcům - kterým se bůhvíproč začalo říkat "demokratická opozice" i když s dempkracií (na rozdíl od Asada neměli naprosto nic společného.

4.) Asadovi bylo jasné, že pokud by doopravdy předal moc, tak dopadne jako Saddám Hussajn nebo Muhammar Kaddáfí a navíc by v Sýrii začal vládnout Ilámský stát.

5.) Když se přiblížil termín voleb, tak Assad navrhl, aby se zahájilo příměří a demokraticky byl zvolen ten, kdo bude mít největší podporu. Volby navrhl pod kontrolou mezinárodních pozorovatelů. Tento návrh ihned zamítly jak USA, tak i celá Evropa a samozřejmě i ona "demokratická opozice", která by v demokratických volbách neměla nejmenší šanci. Volby tedy proběhly bez mezinárodní kontroly a vyhrál v nich Assad.

6.) Když Assad začal prohrávat ve válce s opozicí fundamentáních muslimů financovaných Saudy, tak si i Assad pozval pomoc z Ruska a Iránu. Tito jsou v Sýrii tedy legálně na rozdíl od Amerických a tureckých sil, kteří jsou zde jednoznačně bez jakéhokoliv mandátu.

7.) Kdykoli začne opozice prohrávat, tak najednou se objeví útok chemickými zbraněmi, Američtí a Evropští představitelé předstírají rozhořčení i když tím jasně ukazují buď naprostou demenci, anebo totální pokrytectví a začnou bombardovat. Teda i Vysílačku v Gliwicích dokázal Hitler zmanipulovat důvěryhodněji.

Každému člověku s emementární inteligencí musí být jasné, že Asad je oběť a agresorem je zločinné spolčení Saudské Arábie a NATO s islámským státem.

20 9
možnosti

K72a86r78e65l 38M73a22s50e28k

15. 4. 2018 17:32

Za kolik člověků s emementární inteligencí tady mluvíte?

9 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS