Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za moudrá slova!

:-)

2 0
možnosti
Foto

No tak s tou životní úrovní bych moc nejásal, jenom snad u zrnkové kávy, kde klesla cena kávy jak relativně, tak absolutně z 1500,- Kčs za kilogram při průměrném platu 5000,- Kčs měsíčně v r. 1949 na dnešních 250, - Kčs za totéž množství dnes při průměrném platu 25 000,- Kčs.

0 1
možnosti

:-).....Pane autore, vrátil jsem se v krásném nedělní ránu znovu k Vašemu článku a k diskusi a musím konstatovat, že Váš pohled na současnou politickou situaci je velmi zvláštní! Ale ......může Vás potěšit, nejste sám!

Samozřejmě, každý se na to díváme podle svých životních zkušeností a používáme i svoji paměť. Jestli se Vám líbí, jak to tu parta kamarádů od sameťáku bez obav z postihu rozebírala, je to Váš názor. A najednou přijde nějaký člověk, který má majetku na pět generací, vlastní podniky které fungují zaměstnává 35 000 lidí, čili vytváří hodnoty, z kterých žijete i Vy.

Jako min.financí minulé vlády, kdy celá rozkrádačka jeho zásluhou byla podstatně omezena, je z vlády vyhozen, protože preference ANO stoupají a Sobotka a další, jejichž blahobyt je ohrožen, jsou z toho na prášky!

Pak dluhopisy, Čapí hnízdo, ale......lidé nejsou hloupí, za ty roky už prokoukli ty šíbry , kteří aniž by vytvořili nějaké hodnoty, vlastní miliony!

Kritika je jedna věc. Až si uděláte chvíli času, napište prosím, jak byste si představoval vládu Vy a jakého presidenta byste byste chtěl!

Přeji Vám pěknou neděli ! !!!!!!

0 1
možnosti

Vy jste ten článek nečetl? :-)

1 0
možnosti

Česko je zemí podobně jako Moravsko nebo jižní Slezsko, ale není státem.

0 1
možnosti
Foto

Proto vždy dávám "česko" do uvozovek, mimo jiné - ale jukněte třeba i sem - https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesko .... zadáte Česká republika a ono "česko" - co k tomu říct?

0 0
možnosti

Pane Ábelovský, kdo chce něco prodávat, musí to také vlastnit. Obávám se, že dnes, na rozdíl od roku 1989, toho moc na prodej nemáme.

2 1
možnosti

I48v94o 31B44o25u46š11e

21. 7. 2018 21:48

Asi jste nepochopil, že se nejedná až tak o prodej majetků ale spíš moci.

1 1
možnosti
Foto

https://youtu.be/TYfrVDH2new8-oR^ No, a vo tom to všeckno je. Jen jeden zloděj byl ,,tak nějak" poctivej. Teda skoro. A možná dneska taky i blogy píše;-)

1 0
možnosti
Foto

... doporučuji nastudovat význam slov, i když tím se vám asi neuleví, že?

1 1
možnosti

No a jak je tedy třeba ten současný vývoj správně chápat?

Nebo ještě jinak - má vůbec kapitalismus nějaké chyby?

1 1
možnosti
Foto

Prej něco tady chybí. A každý na to civí. Ten návod k použítí. Jináč to nejni, prej, k žití;-)

1 1
možnosti
Foto

I přišel šéf Got na inspekci. Prý zaplakal. Pravda je však jinde. Pravil: ,,zpátky na stromy a znova !" ,,Takže zase zhasnem, prostě , budiž tma?" zeptal se jeho pobočník Petr. ,,To nemusíme, to už před cca jednou generací udělali";-D

2 1
možnosti

...všichni řádně zvolení...

1 0
možnosti
Foto

Tohle není nic proti tomu, když politici prodají sami sebe za 30 stříbrných od bývalých veksláků. Pomohou jim k miliardám, udělají z nich velrybářské mafiány a sami bez tváře a hrdosti se stanou loutkami realizující vlastizrádné pokyny našeptávané ze zákulisí. Přenechali téměř vše, co jen trochu vynáší, komerční banky, služby, průmysl, energetické firmy Západu, kam každoročně odtékají stovky miliard. Předražovali státní zakázky, aby bylo o co se šábnout. Ze státních postů si udělali soukromý byznys a ze státní kasy osobní prasátko.

6 0
možnosti

:-)........Štěpáne, R^R^R^!! Tak to je! Ať si autor poslechne dnešní brífink Babiše se Šilerovou po jednání s presidentem.....výživné ! !!

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS