Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Heleďte se, to není tak úplně jen ženskej problém. Ženy napodobují známé mužské idoly ( přičemž ponechme stranou místy velmi nepochopitelný vkus mužů) a navíc na to má vliv místo a doba, potažmo trendy. Trvá poměrně dlouho, než žena pochopí, že ideální pro ní i okolí je, být sama sebou. Pak ale vznikne další podivnost: žena, která se nechá přírodně krásnou ( myslím, bez různých plastik, a s minimem líčení) pak ve finále při "defilé" před samci v říji stává se neviditelnou. Než někteří muži dozrají do doby, kdy vidí i pod povrch a všimnou si i charisma, osobnosti, a vůbec vjemů na druhou dobrou....Jenže, to už bývá pozdě: žena zjistila, že bez křečovitého " líbení se" mužům, je jí vlastně líp...Teda jak která. Některá v získání partnera po době prozření vidí prostě bonus, jiná smysl života...

1 0
možnosti
Foto

... já cháá fíím ;-) Je to bláznivej svět. A ty trendy - radost pohledět.:-)

0 0
možnosti
Foto

A co chcete od života Vy? Ženy nejsou jednolitá masa neuspokojených slepic. Jsme lidi stejně jako chlapi, a všichni jsme součástí vesmíru. Tak jsme ženský a chlapi prostě krapet jiní, abychom se zde nenudili.

Ale máte pravdu v tom, že doba je zvrhlá, když úchylná kampaň Me too likviduje muže, kteří něco dokázali. Tyto ženy považuju opravdu za slepice, nejlepší byla teď nově ta bond Girl, která se po 10 letech urazila za svoji postavu, co ji Bond sexisticky okukoval a následně přefikl. UFFFF. Hlavně že si ponechala tu slávu a prachy, o nic jinýho v té kampani totiž nejde.

2 0
možnosti

P49e91t21r 44B18u58r12i43a54n

12. 10. 2018 13:11

Souhlas, karma.

3 0
možnosti
Foto

;-)R^ Závěr článku též mnohé říká. Stejně tak jako ,,pořekadlo", že pokud je muž hlavou, žena je krkem, který hlavou ,,manipuluje";-) To ,,zdobení" až ,,šlechtení se" je především pro ten pocit, že o sebe dbá. Samozřejmě i s nadějí, že si toho ,,někdo" až kde kdo, všimne. Ale to nakonec neplatí toliko o ženách. Stejně tak jako ne toliko o ,,vizáži", ergo až ,,trendy".;-)

2 0
možnosti

Karle, jsem rád, že jste se nepustil do těch rukopisů - my dvoráci totiž věříme, že jsou pravé (tedy aspoň tek královédvorský:-)). JinakR^

1 0
možnosti
Foto

Zdravím - děkuji za nakouknutí - ale teď raději zmizím, neb čekám "pohromu":-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS