Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Je to marné, je to marné, je to marné!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Jen drobná připomínka:

Zapomněl jste tomu veleduchovi poděkovat za Listopad 1989, který nesl na svých bedrech a jen díky jeho nekonečné aktivitě a všudypřítomnosti, byla odstraněna vláda jedné strany.

4 2
možnosti
Foto

... no jo, ja cháá fůl, to mi ouplně vypadlo ;-DR^ zdravím!

1 0
možnosti

Já se spíš divím, že se na ty prezidentské návnady ještě někdo chytá. Podle mě je to od pana prezidenta cílená provokace a jak vidět na spoustu lidí zabírá. Pak se může v klidu domova bavit tím, kolik lidí zase vytočil. Moje doporučení... nesledovat, nečíst, ignorovat.

5 0
možnosti
Foto

Dvojblok, milá paní ... dvojblog - tedy obrana, a proti sprostotě, lžím a manipulaci, je potřeba se bránit vždy. Dříve než bude úplně pozdě.:-/

1 0
možnosti

J15i11ř16í 63K45a15l23o43u37s

16. 10. 2018 15:57

Zjevně to bylo drsné i pro obvyklou Timurovu partu. Že by? Konečně?

1 0
možnosti
Foto

Víte, možná si pletete drsné a sprosté, což jen v představách některých lidí, asi znamená to samé ... ovšem jak zjišťuji dnes a denně, pro žvanili jsou některé rozdíly významu slov, vlastně nepodstatné.

0 0
možnosti

Souhlasím, též to není "můj" člověk. Ovšem byl řádně zvolen v demokratických volbách a tudíž by to někteří místní kteří si na ty demokraty tak strašně rádi hrají, ovšem pouze tehdy kdy se jim to hodí, měli respektovat.

2 2
možnosti

P57e45t96r 15B19u94r25i25a12n

16. 10. 2018 14:36

To, jak byl politik do svého úřadu dosazen nijak nesouvisí s tím, jak se poté chová a prezentuje. Popravdě tento starý otřepaný žvást o tom, že byl zvolen, je už víc než trapný.

7 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás Karle a karmuji.

Jsem optimista. To, co je teď na Hradě, už prostě nemůže být horší a lze tedy do blízké budoucnosti hledět s optimismem.

Historicky jsme dosáhli unikátu, neboť i v Římě se cézar Caligula pomátl a tahal do Senátu svého koně. Naštěstí se už nepopravuje, ale jinak je shoda celkem markantní.

R^

10 1
možnosti

S tím bych si zase nebyl tak zcela jist! Miloš je vynálezce - Vedle ekonomie má i češtinu = Inflace slov, fyzika - Dno beze dna. Podobně s koněm - Pořád jsou nějaké podezřelosti s Oborou a lesy! S Oborou jasno ještě nemám - Les je jasný, tam studuje Kůrovce. Něco ještě hradní kluci přinesou, těžko říci, tak z hlavy ... :-)

5 0
možnosti

Ahoj, Karle. Posílám zdravici a pár srandiček.R^

Po zhlédnutí videí soudím, že se bude k úplné dokonalosti ještě dobrušovat.;-D

https://www.youtube.com/watch?v=t-wFKNy0MZQ

2 0
možnosti
Foto

Áhooj ... Josefe, předně přijmi omluvu - zase mi blbne spojení, tak to trochu trvá:-) a nevím, jestli se mi ten jůťub vůbec načte .. ale když tak si to pustím po půlnoci, nebo ráno, to je tu internet o něco svižnější - máš se? Přeju Ti pěkné dny ... i noci, a vůbec vše dobré.;-) a díkyR^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS