Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No když mohl chemik,tak proč ne:-)

0 2
možnosti
Foto

... tak jistě, padouch je chemik;-Dvrah je zahradník, a zahradníkem je kozel;-)

1 0
možnosti
Foto

U nás klidně. Naopak, s praxí z exekučního oddělení jistě najde způsob, jak do státní kasy vyždímat z lidí ještě nějakou miliardu navíc.

Za blog R^

4 0
možnosti
Foto

... no, když si to necháme líbit, a nebo jim dokonce tleskáme:-)R^

2 0
možnosti
Foto

:-)R^Je to pořád dokola. Náš stát neřídí lidé, kteří mají nějakou ideu, o které se snaží přesvědčit občany , že je správná, a v jejím duchu stát spravovat, ale lidé, kteří se snaží zavděčit tak velké části voličů, aby byli opět zvoleni. Ideje, morálka a vzdálenější budoucnost je nezajímá. Vše je podřízeno úspěchu tady a teď.

8 0
možnosti
Foto

Díky za nákuk i komentář Jiří:-)R^

0 0
možnosti
MP

Dnes karma, dal jste si s tím práci. Jen chybička:

Dělit 73 mld. 1018,- Kč je nesmysl, mícháte měsíční a roční čísla. správně :

1018,- x 12 x 6 milonů státních pojištěnců je těch 73 miliard. Mnoho čísel, ekonomův šlak :-) R^

1 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu, měl bych to "upravit" ... hodil jsem to na kalkulačku na mobilu, a nedošlo mi, že ta má jen deset čísel, jako max počet, a proto mi ani nedošlo, že to počítám blbě - proto ta odchylka... jejda, no takhle to dopadá, když jeden dělá chytrého ;-) díky za upozornění ... jinak to byl vlastně jen pokus o vtip (celé) ... a jak říkával Vojta, blahé paměti, nějak jsem to zbodnul ... tedy resp. zVojtil. No, jdu to nějak upravit ... asi, a nebo to už nechám ... ani nevímR^

2 0
možnosti
Foto

R^karma. A moje odpověď je, že NEMŮŽE.

3 0
možnosti
Foto

:-) ... teoreticky, prakticky ANO

1 0
možnosti
VH

Faktická poznámka: 4,5 miliónu plátců daně z příjmu a 10,6 miliónu plátců DPH musí v tomto státě zaplatit vše. Zbytečno se tomu divit. Nikdo jiný, kdo by to zaplatil zde není.

Když budeme důslední, tak vše zaplatí tři až třiapůl miliónu plátců. Ostatní jsou placeni z daní této malé skupiny.

Vy víte, kde je to jinak?

0 0
možnosti
Foto

... tak jak jsem to tak poslouchal, jsme asi se Slováky jediní, kteří mají podobný systém - a na vaši otázku je jednoduchá odpověď - všude je to stejné, jen u nás a pak dál na jiho - východ, se tak nějak o trochu víc krade;-) VámR^

0 0
možnosti
Foto

Karma. Je to tak. Ale nejhorší je, že když se začne trochu hůře dařit ekonomice, tak nikdo nepřemýšlí o úsporách, ale o tom, jak na ty výdaje vyždímat další peníze. Kalousek měl pravdu: projídáte budoucnost a je hřích dělat dluhy v dobách velkého růstu. Už se to ukazuje i v praxi.

7 0
možnosti
VH

Pan Kalousek měl pravdu prakticky vždy (v ekonomických otázkách). Na druhou stranu jsme snad od něj nepotřebovali slyšet, že mafie ČSSD-ANO (-KDU), resp. ANO-ČSSD (-KSČ/M/) prožírá vše, nestaví nic a uměla pouze zrušit 2. pilíř (4% přirážku k nižší sazbě DPH ovšem prožrat). To přece bylo a je očividné.

0 0
možnosti
VH

Ne, že bych s vámi nasouhlasil, ale...

Těch 73 mld. je ročně a těch 1 018 Kč měsíčně. Zkuste spočítat počet pojištěnců ještě jednou. Mně to vychází na 5,98 miliónu.

Nechtěl bych, abyste byl ministrem financí.

0 0
možnosti
Foto

:-) ... já se tam nehrnu, nemám na to kvalifikaci - jen jsem se zamyslel, zda ji má ta paní, co vidím jako horší je to, že se vůbec nezarazí při tom, když přemýšlí a říká, že za stát a tedy za 6 milionů lidí, bude zdravotní pojištění platit 4,5 milionů aktivních občanů.

0 0
možnosti
ND

Mi se paní ministrne nikterak nelíbí, ale váš článek taky moc ne. Je to o jak je pan Kalousek chytrý a o navrhu, který nemá šanci projít. Vidím daleko děsnější to, že přesunula privatizační příjmy do rozpočtu a jak to hloupě okecavala..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS