Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vakcíny proti Kovidu 19 nejsou podle žádné vědecké metodologie bezpečné. Proto se nenechte očkovat vakcínou, vyrobenou tak nedbale a v tak krátké době. Toto jsou pokusy na lidech.

Vláda s médii však stále pracují k likvidaci vystrašených lidí. Pane Ábelovský, to jste tak zlý člověk, nebo hloupý, že Vám není líto zbytečně usmrcených a zdravotně postižených osob, které zachraňujete z mediálně nafoukané nemoci.

0 0
možnosti
Foto

K16a70r92e88l 41C48a97c59h

8. 3. 2021 15:52

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Multikulturalismus je úchylka, která ohrožuje evropské kulturní prostředí. Migrace samotná škodlivá není, pokud není masivní a živelná. To, co probíhá od r. 2013 takovou migrací je. Není to přirozená legální migrace jednotlivců, ale převaděčskými gangy organizovaná masová ilegální migrace. Vy mnoha zbytečnými slovy a urážkami lidí s jiným názorem, obhajujete neobhajitelné. Úspěch potomka z rodiny přistěhovalců, kteří přišli před padesáti lety zřejmě legální cestou, na podstatě věci nic nemění.

4 1
možnosti
Foto

... úchylkou pravděpodobně trpíte vy, podíváte-li se na většinu zemí, a dnes i na většinu lidských výtvorů, například, pak záhy zjistíte, že právě jen díky účasti lidí různých kultur, různých způsobů vnímání věcí, různých způsobů života - multikulturní;-D - je takové dílo, taková věc, myšlenka dokonalejší, lepší a podobně. Chcete uvést příklady, nebo si dáte tu práci, a dohledáte si to sám?;-)

3 1
možnosti

R^R^R^

Vakcínu Pfizer-BioNtech považuji osobně za nejlepší. Původně jsem ji nechtěl pro náročnost na skladování. Ale sama firma dohlíží nad skladováním v jednotlivých zemích. Protože však logistika není jednoduchá, očkuje se s touto vakcínou především ve větších očkovacích centrech.

Vakcína Moderna je postavena na stejném principu, logisticky je méně náročná a rozhodně bych s ní osobně nepohrdnul.

Vakcína Astra-Zeneca je též vynikající a její výhodou je logistická nenáročnost. Proto bude využita především v ordinacích praktických lékařů.

Vakcína Sputnik V je postavena na obdobném mechanismu bezpochyby kvalitními vědci v Rusku, jen byrokratické ruské mechanismy nás znejišťují včetně toho, že začala být aplikována bez řádného vyzkoušení. Navíc je vyvážena bez ohledu na nedostatek řádného domácího očkování. Rusko konečně požádalo EMA o povolení k vakcinaci v Evropské unii. Problémem může být to, že její odborníky nepustí do kontroly výroby. Jednoznačně bez schválení EMA bych si ji nenechal píchnout. A to u mne nejde o politickou eliminaci!

Vakcína česká je postavena na zastaralé technologii a osobně mám obavu, že jde jen o kvalitní stamilionový tunel! Tak nějak nepochybuji, že realizována nebude.

:-)

6 0
možnosti
Foto

... díky za příspěvek, naprostý souhlas:-)R^

1 0
možnosti

A76l96e98š 59N83o79v94á24k

8. 3. 2021 13:05

vynálezce vakciny se přistěhoval do Německa, když mu byly 4 roky. Dnes je mu 55...:o)

0 0
možnosti
Foto

... no a? Dnes díky tomu, že založili firmu a spolu se ženou objevili vakcínu, zachraňují lidské životy - vaše životy - a jasně tak vyvracejí a dokazují, jak lživé a nesmyslné jsou mnohdy výkřiky vždy jen o nebezpečí imigrace, tak i multikulturnosti, a podobně.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS