Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kde na světě je nepřetržitě 200 let skutečná demokracie? Kde se nevyhazuje z práce za názor, nedejbože za konstatování skutečnosti...

0 0
možnosti
Foto

V souvislostech o čem píši, a s onou veřejnoprávností medií, o což mi šlo, jsem měl na mysli USA, které vznikly v roce 1776 a kde nejsou, tedy pokud vím, asi žádná veřejnoprávní media - snad si rozumíme. ;-)

0 0
možnosti

P79e14t63r 31B55u68r96i91a33n

10. 4. 2021 21:52

Dobře a obsáhle napsáno, karma.

3 0
možnosti
Foto

... snad až příliš obsáhle, především s ohledem na to, jaký to může mít právě zde dopad;-D

1 0
možnosti

Autor sám je zářný příklad moudra "kdo chce psa bít, hůl si vždy najde".

8 4
možnosti
Foto

Ničím nepodloženo, nezdůvodněno. Tedy laciné. Ovšem bezpracné. Jako argumenty malých dětí při šarvátkách na pískovišti.

5 0
možnosti
Foto

P20e14t66r 91O84m69e75l53k33a

10. 4. 2021 17:58

No, ať je Lipovská jaká chce, tak pan ředitel Dvořák má skutečně svérázné kamarády a aktivity.

11 2
možnosti
Foto

My máme prezidenta proruského kolaboranta, předsedu vlády trestně stíhaného estébáckého udavače a paní Lipovská řeší kamarády ředitele ČT Dvořáka. Prý je to na úrovni bezpečnosti státu. Opravdu vám to přijde adekvátní?:-)

10 5
možnosti
Foto

Karma, Karle, paní Lipovská je fanatička, která ani pořádně neví, co dělá. A kardinál Duka jen potvrdil moje nelichotivé mínění, které o něm již velmi dlouho mám.

7 1
možnosti
Foto

Podařilo se mi asi zjistit, kdo byli ti dva divní civilové. Jeden jakýsi pan Boblig a druhý Mistr Jokl. ;-D

1 0
možnosti
Foto

... vše ověřeno z veřejně dostupných informací, takže si to můžete ověřit - v čem tedy spatřujete onen hnůj? V názoru autora? To je pak z logiky věci, všechno jen hnůj, tedy i další zdejší blogy, veškeré názory a komentáře. :-)

5 0
možnosti
Foto

... zdá se, že jim kolabuje systém, tak doufám, že to není i moje vina:-)

3 2
možnosti
Foto

... kdopak mi to dal mínus? Za zcela nevinný vtípek?;-)

0 1
možnosti

Nedávno mě pobavili admini toho webu. Dal jsem do diskuse odkaz na transparentní účet ANO 2011, na kterém se dějí podivuhodné věci. Dostal jsem ban se zdůvodněním - reklama, spam.:-)

9 0
možnosti

Buď je špinavou loutkou, nebo taky není. Kdo chce psa bít, ten si hůl najde, najde jí třeba i ten, kdo psa bít ani nechtěl, jenom měl za úkol hledat. Si ale myslím, že co našla špinavá loutka jsou zásadní věci, tady něco vyplývá z rozhovoru, každý ať posoudí:

https://www.reflex.cz/clanek/rozhovory/106474/lipovska-ma-zjisteni-presahuji-ceskou-televizi-a-zasahuji-do-roviny-bezpecnosti-statu.html

0 0
možnosti

Z rozhovoru nevyplývá naprosto nic konkrétního. Pokud měla obavy o svoji bezpečnost, v první řadě je na místě minimalizovat riziko a zúčastnit se distančně, jako to udělalo dalších šest radních, kteří žádné obavy o svoji bezpečnost neměli. Ale jistě, pak by nemohla ztropit takové parádní divadlo, a spolu se svými spojenci v radě využít přítomnost Policie ČR k ovlivnění hlasování - pokud nevíte o čem mluvím, najděte si audiozáznamy z jednání. A je to opravdu naprostý hnus, speciálně když Lipovská vykládá ostatním, že omluva ředitele z jednání z rodinných důvodů není žádný důvod pro to aby nebyl přítomen, kdyby chtěl, mohl tam být, a tudíž mohou v jeho nepřítomnosti vydávat zásadní usnesení k jeho osobě, aniž by se mohl bránit jediným slovem. Fujtajbl.:-(

8 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně, vám karmaR^

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS