Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Bartoše nikdo špínu nekydá.

Ten si ji na sebe vylil kýble předtím, než vstoupil do vrcholné politiky.

Teď už si na sebe leje sám jenom malé kyblíky, ale to jeho celkový smrad nijak nesnižuje.

;-)

3 4
možnosti
Foto

... opravdu komické;-DRvRv o smradu být vámi, bych asi moc nemluvil, zdá se mi, že tu cosi zapáchá;-)

1 1
možnosti

Bartoš a celá tahle svazaka parta je odepsana uz jen tím na základě čeho napochodovsli ke svym korytum. Přesně tak se tam budou i chovat - jinak to ani totiz nejde aby nezradily sami sebe. Žádného Piarta nikdo nikdy nevolil volili se Piaristani.!Jo takhle vypadá teda ta demokracie, aby ve sněmovně byl úplně nekdo jinej než kdo byl zvolenej ;-D Rozhovory a programy jsou dobre snad tak akorát k tomu aby se okecalo to co je potřeba okecat jako třeba to ze tohle jsou ti praví demokrati. To joooo ;-D

0 2
možnosti
Foto

... sorry jako, ale jste schopen napsat jednu normální srozumitelnou větu?

0 0
možnosti

U mne se Bartoš zdiskreditoval bez ohledu na to co o něm kdo říká, stačí sledovat co říká on sám. "Zastavíme zadlužování, zredukujeme státní dluh". Přitom podporuje všechny kroky, které vedou k jeho zvyšování. Podpoří všechno, co ze státního jde podpořit, každému na cokoli (kromě Agrofertu), zřídí nové úřady, bilion do digitalizace, někomu sníží věk odchodu do důchodu, všem důchody zvýší, přitom nebude zvyšovat daně, jenom nemovitosti firmám. Roky podporuje migraci v souladu s tím, jak to chce Brusel, v jedné větě měli v programu, že "kvóty nejsou šťastné". V předvolební kampani z toho všeho co měli v programech opakuje jenom to jediné: "odmítáme kvóty" aby to vyznělo, jinak než jaké jsou jejich skutečné záměry - klasické předvolební mlžení, v podstatě lhaní, vzhledem k tomu že vlastně i ty kvóty podporují ale mají to v programu poněkud rozmlžené ("uprchlík si nebude moci zvolit azylovou zemi..."). Podpora všech progresivistických kravin, jako 54 genderů, neomarxistickými nápady se to na jejich facebooku jen hemží.

Roky šili do Babiše kvůli nelegálnímu čerpání ze státního. Pár dní po volbách udělali přesně totéž - protiprávně založili poslanecký klub aby mohli čerpat.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirati-poslanecky-klub-volby-snemovna-stan-vlada.A211014_152407_domaci_mkop

§ 77 odst. 5 zákona č. 90/1995 Sb., o jednacím řádu Poslanecké sněmovny, v platném znění: "K ustavení poslaneckého klubu na začátku nového volebního období jsou oprávněni poslanci zvolení do Sněmovny za samostatně kandidující politickou stranu. K ustavení klubu podle věty první je třeba nejméně tří poslanců." Ergo poslanci ODS, TOP09, KDU-ČSL, Pirátů a STAN nemají nárok na poslanecký klub, a to ani společně (koalice není politická strana), ani každý zvlášť (žádná z jmenovaných politických stran nekandidovala samostatně).

--------

Neuspěli nikoli kvůli "kydání špíny", ale tím že se dostali výsluní v jednom průzkumu, lidi se o ně začali víc zajímat a většinou je prokoukli.

5 0
možnosti
Foto

... no vida, tuhle někdo tvrdil, že Piráti na klub nárok nemají, protože je potřeba 10 poslanců, jiný zas, že kluby mohou mít jen koalice atd. atd. Máte v tom pěknej zmatek, všichni, nemůžete si vykládat ústavu ani zákony podle svých přání - v tom paragrafu, je to zcela jasně řečeno a vyvrací to všechny ty hloupé a nesmyslné dohady, dojmy a všechny řeči zdejších zaslepenců. Přečtěte si to ještě jednou, třeba vám to taky dojde. ;-) A jinak dík, za jeho uvedení zde. R^

0 1
možnosti

J49i35ř27í 44G55r92o30h

25. 10. 2021 19:01

Bartoš si to udělal sám svými výroky, pak jejich dementováním, když Pirátům klesali preference. Pak jsem byl několikrát na jejich webu, docela mě zarazili některé jejich názory co tam prezentovali. Za mě jen dobře že byli vykroužkováni.

9 2
možnosti

No - lví podíl na nesympatiích k Pirátům mají Pražáci, kteří jsou rozčarovaní z vládnutí Hřiba a jeho Pirátů v Praze - a proto volili jinak, než se předpokládalo.

;-)

0 0
možnosti

P55e59t60r 43N92e78d83v52ě80d

25. 10. 2021 17:51

Strašně moc jsem v duchu fandil panu Bartošovi, když jel do daleké ciziny s tím, že by mohl být nový premiér. ......byl jsem smutný, když se jeho potencionální ministr zdravotnictví vyjadřoval tak, jak se vyjadřoval. Nevěřícně jsem četl https://www.forum24.cz/pirati-nasekali-radu-chyby-ale-porad-je-lepsi-volit-jejich-koalici-se-starosty-nez-k-volbam-nejit/

Tohle napíše jeden z nejlepších, nejslušnějších a nejobjektivnějších deníků u nás?

Smutné, jak ti Piráti pod vedením pana Bartoše dopadli...

No nic, kdo bude další? Markétka?

1 0
možnosti
Foto

R83o57m87a58n 91K88o79z29e91l

25. 10. 2021 17:45

Bartoš hlasoval proti vstupu do EU, na rozdíl od Zemana...a byl viděn na demonstraci s velmi podivnými lidmi, zahalen do vlajky Antify.

2 0
možnosti
Foto

Poslyšte, neviděl jsem Vás nedávnou zahaleného do jakési textilie červené barvy? ;-D

2 4
možnosti

Mě se nejvíc líbí ty fotky kde Bartoš pózuje před emblémem "Good night white pride", což je podle něj "dlouhodobá mezinárodní kampaň hudební scény", takže protože sám je muzikant, tak ideu této kampaně sdílí.

Při pohledu na ten emblém bych tam snad mohl vidět dva tanečníky: ten se zvednutou nohou zřejmě tančí kankán, ten druhý u země asi tančí kozáček. Při tom možná zpívají ukolébavky, aby dávalo smysl to "good night". Ale já jsem holt reakční xenofob, takže tam vidím snahu zkopat bělocha do bezvědomí.

8 2
možnosti

Možná kdybyste se alespoň pokusil si zjistit, o čem GNWP vlastně je, než tu budete dávat rozumy...;-) Jedná se o to, že neonacisté a spol infikovali nejprve původní nerasistické hnutí skinheads a v rámci toho se skinheadi bohužel nakonec skoro stali synonymem pro neonacisty, z punku začali dělat nacipunk, později se začli cpát do Hardcore scény a dalších hudebních stylů - a proti tomu se vymezila část hudební scény, která si na svých koncertech nepřála hajlující blbečky napadající kohokoli, kdo jim nevyhovoval svým oblečení, účesem, barvou pleti, nebo názory - a založila hnutí GNWP. Nevím, vy “reakční xenofobe”, jak to máte vy, ale pokud se mi na koncerty začnou cpát náckové, komunisti, nebo jiná asociální svoloč, mlátit tam návštěvníky a agitovat za nadvládu libovolné rasy, třídy, či čehokoli jiného, budu považovat za samozřejmé na to reagovat.:-)

3 1
možnosti

Jak si agent co podepsal spolupráci s StB může dovolit kritizovat někoho za jeho minulost. Jedna z té snůšky sprosťáren a lží.

4 0
možnosti

To jako že pan Ábelovský byl agent StB ?

8-o

0 0
možnosti

Ty drey mi vadí asi nejmín....;-D

2 0
možnosti
Foto

Ani Vaše hladká hlava mi tolik nevadí! ;-D

1 1
možnosti

Křivák Bartoš, kterému by nevadila muslimská Evropa má vaše sympatie? No to tedy fuj.

9 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS