Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I bez možnosti nahlížet nějakou rourou do budoucnosti už mnozí lidé správně předpověděli, co se stane. A mnohdy byli v lepším případě nepochopeni, v horším případě násilné umlčeni.

0 0
možnosti
Foto

Ale v nejvíce případech se ukázalo, že kecali. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Řešení je o hodně složitější, než film nabízí.

V případě neodvratitelné fatální destrukce/kolapsu, by plošné rozšíření okamžitě vyvolalo zmatky, paniku a obávám se, že i destrukce a rabování, násilné zabírání objektů a majetků. V takovém případě zřejmě není jiné řešení, než informaci okamžitě zablokovat a zabránit jejímu byť i minimálnímu rozšíření.

Problém s informací by nastal v případě odvratitelného kolapsu. Taková varianta by zřejmě vyžadovala výběr příjemců a to buď hlav nejdůležitějších států nebo představitelů nejdůležitějších ekonomických subjektů, popř. v kombinaci, ovšem opět v utajení, dokud by nebylo nalezeno řešení a nebyly zahájeny úkony k odvrácení hrozby.

0 0
možnosti
Foto

... ovšem skutečnost je taková, že vše se děje většinu pomalu, evolučně, nikoliv revolučně, takže si lidé pomalu zvykají, a vlastně jim ani nepřipadá, že je něco špatně, že se rozhoduje každou chvilku, každým jejich krokem, rozhodnutím, každým přijetím údajně nezbytného ;-) a už vůbec si celkem paradoxně neuvědomují, že je to jen na nich, nikoliv na politicích, protože jsou to oni, kdo si tyto volí, kdo jim svěřuje moc. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS