Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ukrajina má právo na sebeurčení, ale Krym ho nemá?

0 0
možnosti
Foto

Krym je součástí Ukrajiny

0 0
možnosti
Foto

Ukrajinci si budou chtít udělat pořádek na svém území, kvůli k tomu k nim Rusové vtrhnou, ale podle Moskvy a individuí zmiňovaných v blogu bude na vině USA a NATO.

1 0
možnosti
Foto

... je to neuvěřitelné, ale je to tak - a jsou to ta samá individua, co zde jindy vykřikují o diktátu EU, o tom, že za nás rozhoduje Brusel a tak podobně - prostě lidská blbost je nezměrná. :-/

1 0
možnosti
Foto

Argumentačně vyvážený článek, karma ;-)

0 0
možnosti
Foto

... to jako že bych vyvažoval argumenty pro a proti, nebo co si jako pod tím "argumentačně vyvážený" vlastně představujete? Takže ještě jednou - zde není co vyvažovat, je to prosté a jasné jako facka, a nevidí to jen opravdu někdo zcela omezený, nebo zpitomělý ruskou propagandou. :-/Rv

0 0
možnosti

ANO, někteří chytří stále mluví a píší o tom jak rusáci rozpoutají válku.

ANO, někteří chytří sice nesledují dezinformační weby, přesto jsou moudře schopni posoudit to, že je někdo sleduje.

ANO, někteří obhajují demokrata Zelenského přestože zakázal vysílání asi třech televizních kanálů, které fandí jeho opozici

ANO, někteří moudří, čestní a spravedlivý jsou stále na straně komika, který dle pandora papers nakupuje nemovitosti v centru Londýna. To musí být Ukrajina velmi bohatá země, když na to ne moc dobrý komik má, že? Nebo to má souvislost s oligarchy kteří mu dělají poradce?

1 0
možnosti
Foto

8-oTo má býr reklama na ANO???

1 0
možnosti

Doufám, že Putin není takový šílenec a nepůjde do otevřené války, mnoho mrtvých by mohlo znovu rozzlobit "Ruské matky". Nejdřív potřebuje rozdělit Ukrajince masivní propagandou, trollingem, dezinformacemi a uplácením veřejně známých osob. Je to stejné jako u nás, jen tady je to pouze hrstka zoufalců a možná i nějaký ten pravý Ruský troll z továrny v Petrohradu. Nechce se mi věřit, že nějaký Čech jim věří a navíc lži dobrovolně šíří, akce proti vlastní zemi v zájmu cizí mocnosti na ovládnutí území je jasná vlastizrada, vědomé šíření lží není nic jiného. Jak otevřeně řekli Britové, Putin chce dosadit své lidi do Ukrajinského parlamentu, rozmíchají nepokoje, demonstrace a budou bojkotovat a paralyzovat demokratický proces, běžný souboj opozice s vládní koalicí přeroste v násilnosti i na půdě parlamentu. Pak Putin půjde "zachránit" Ukrajinu před samozničením a "ochránit" Rusy a ruské zájmy. Západ již ví, že takových uplacených politiků a mocných oligarchů má Putin několik, proto stahují civilisty, kteří by se moli stát rukojmími putionových převlečených ozbrojenců na dovolené. Vůbec nemusí jít o boj na nějaké frontě, střílet se začne po celé zemi, skupinky ozbrojenců mohou přepadat důležité uzly, zastaví se infrastruktura i informovanost, proti takové gerilové válce se bojuje těžko, zvláště když Ruská propaganda pojede na plné obrátky a bude tvrdit, že se Ukrajinci střílí mezi sebou, a že je nutné nastolit pořádek.

Situace je skutečně vážná, totalitní režim v Rusku chrastí zbraněmi, staví velkou armádu, v zemi roste bída a ekonomika je na pokraji zhroucení. Putin se zatlačil do kouta sám, dříve věrní Rusové mu přestávají věřit a proto je tak nebezpečný.

1 0
možnosti

Nějak jste taktně zamlčel na skutečnost, že Ukrajina už rok plánuje útok na Luhanskou a Doněckou republiku. Termín útoku se blíží a proto vláda USA stahuje z Kyjeva své diplomaty a jejich rodinné příslušníky.

Rusáci pouze chtěli Ukrajince od tohoto útoku, do kterého se zapojily dodávky techniky i specialistů z USA,Británie, Polska, Slovenska, ČR, Rumunska, Bulharska ........, odstrašit.

;-)

0 0
možnosti

Ti továrišči v Kremlu žádnou třetí světovou nechtějí. Mají moc, ženský, pejsky, všichni se jich bojej, mají novičok, na kontech miliony až miliardy, mají už i vnuky a vnučky...Jsou to dědkové. problémy s prostatou, strach ze smrti. Jsou prostě starý, starej chlap nechce umřít, chce si spíš dát něco dobrýho k žrádlu. A kochat se svou významností.

0 0
možnosti

A ze jich tady na blogu je. Ten Milous se tenkrat nemylil.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS