Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,Elektronická evidence tržeb"

Co dodat. Perte se a žerte se. To mnozí, zdá se, velice ovládají. Všemi prostředky, žeRv Pac a pusu;-)

0 3
možnosti
Foto

Jak bych klidně i byl pro EET, ale když už, tak hezky pro všechny. K daňovým únikům nedochází jen mezi podnikateli a nad své příjmové možnosti si žije docela dost státních zaměstnanců. Tedy pokud jde skutečně o daňové úniky měl by se na všechny nasadit stejnej metr. Všichni nechť hlásí berňáku své příjmy a výdaje a pravidelně přiznání k majetku. Pak úniky daní skutečně klesnou na minimum. Ale to by pak mohl mít problém i sám Babiš a většina jeho pohůnků, kteří se pustili do privatizace státního rozpočtu.

0 0
možnosti
Foto

Příjmy i výdaje!Všechny! To je standard pro všechny např. ve ,,švajcu";-) Ovšem chtít to zavést u nás, to bylo řevu, že;-D Od těch samých, kteří řvou dnes, nejvíce:-P Stejně tak u přiznání a zdokladování nabytí majetkůR^;-)

0 1
možnosti
Foto

A ještě něco, jestli se někdo bojí zneužitelnosti dat získaných prostřednictvím elektronické evidence tržeb, měl by usilovat o jejich průběžné možné placené a evidované zveřejňování až na úroveň konkrétních subjektů, protože tím odpadnou jakékoliv snahy o loupeže získaných dat. Všichni lidé budou všechno vědět, a tím nikdo to nebude mít šanci zneužít, leda tak vyděrači, ale ti už by si našli také jiné cestičky (přes evidenci nemovitostí atd.)

1 2
možnosti

Rozumím tomu dobře, že navrhujete, abychom si za zveřejnění našich dat o tom, co komu prodáváme a za kolik to prodáváme a v jakou denní či noční hodinu to prodáváme, zaplatili, aby se předešlo zneužití těchto dat?;-D;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

,,Elektronická evidence tržeb"

Dotaz na autora. Jak s EET souvisí Vámi vložené, jinak skvělé album K.K. z roku 1979, čili staré sedm a třicet let?;-)

0 2
možnosti
Foto

... no, tak tejdě už je mi to všechno jasný ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Z EET je dnes především nástroj politického boje. Není bez zajímavosti, kdo jej nyní nejvíce využívá. A proč. Pro své bodíky do blížících se voleb!A kdo proti ní nejvíce na politic. kolbišti ,,řve"?A proč?Nu pro ty ,,své bodíky"! Měl jsem možnost v pozůstalosti svého dědy vidět jeho písemnosti a perfektně vedené účetnictví včetně odvodů z doby I. rep.R^ Asi by z toho leckomu dnes spadla čelist8-o A že tehdejší berńáky se s nikým, ale vůbec, nemazlily. Až po exekuce!Komu tedy vadí poctivě vykazovat své ze zákona povinné ,,má dáti/dal"?A že jde opozici o ,,lid"? Či jen o voliče a platící členy a sponzory svých partají?:-P

0 3
možnosti

Nikomu to nevadí. Vadí fízlování, on-line hlášení a s tím související sběr dat, vadí vytváření státu, který atakuje základní práva, svobodu a volnost podnikání. Vadí, že jediným státem na celém světe (!), který má EET je balkánské zaostalé Chorvatsko, kde placení daní bylo vždy jen dobrovolnou záležitostí a druhým po něm máme být my. Ptám se proč? Vadí, že tento systém vytváří jen další prostor pro korupci. No a navíc se rýsuje možnost udat živnostníka, že nevydal účtenku za kopeček zmrzliny nebo udat souseda kvůli "podezřelému" majetku a to se samozřejmě každému "slušnému" člověku, musí líbit.

5 1
možnosti

V roce 1946 taky většina netušila jak to dopadne. Obávám se, že je to dnes podobné, míříme mílovými kroky k socialismu, jen to tentokrát bude opačně. První to odnesou malí podnikatelé a živnostníci, kteří minule přišli až nakonec. Než ty poslední zarputilé zakázali, byly nastoleny takové podmínky, že to mnozí vzdali dobrovolně.

Tentokrát ale asi ti největší zůstanou, budou mít vše v rukách, jako tomu bylo za totality, ale nádavkem budou mít kromě moci i své majetky. A většina tomu opět tleská.

4 0
možnosti
Foto

To opravdu není o lidech, ale o systému. Dokud si to lidé neuvědomují, budou muset poslouchat ty kteří přijdou po těchto kritizovaných a kteří budou s velkou pravděpodobností ještě horší.

2 0
možnosti
Foto

Tak o obchodě něco vím jsem v něm vlastně od patnácti a vždy se dalo vše takzvaně očurat jak za komančů tak i jindy ale aby měl někdo regisr lidí zadarmo tak to je ideál !! a ještě navrch hůl kterou ho můžu umlátit tak to může vymyslet jen člověk ? no měli bychom nejíst koblihy a nenechat se nechat tahat za nos !

6 1
možnosti
Foto

... tak koneckonců oba víme, o čem je řeč, pár let zkušeností a taky lidská závist, snažili se tenkrát dlouho, než se jim podařilo co chtěli - zlatý saxofony, co jsem pak leštil;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS