Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vandy:-) Jako že jo? No tak jo! Já to tedy beru šefe!;-D Měj se moc fajn, básnířko. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Skvělý nápad, skvělá rubrika, skvělý fotograf, skvělý autor a zejména skvělý člověk... Karle prostě poklona a doufám, že zaboduješ v blogerovi roku... R^;-)

1 0
možnosti
Foto

No ... Pavle jako fakt dík, vážně:-) ale je to řekl bych trochu víc než jen přehnané, i když to samozřejmě potěší, ne že ne ... a zabodovat zde v blogerovi roku, tak to už je úplně mimo realitu;-D - tak vysoké mínění o sobě opravdu nemám ani já sám, a ani takové ambice, ale pokud snad naznačuješ nominaci, tak Ti tedy děkuji, ale z toho určitě nic nebude - vyhozenej hlas;-) ... to spíš Ty by jsi mohl zabodovat, ale při náladách a nejen zde, ale v celé společnosti, budou všude a ve všem vítězit odpůrci imigrace a pod. Takže asi tak, přesto díky a neklesejme snad proto na mysli, zase snad bude lépe. A třeba to posune i v tomto smyslu zájem ke kvalitě a skutečným hodnotám, to by mne uspokojilo mnohem víc. Přijde mi smutné, když vidím jakou čtenost a karmu mají skutečně kvalitní a smysluplné věci ... pravda až na výjimky, kdy je to zasloužené - ale přebijí to štvavé nebo na vlně odporu k migraci vezoucí se nesmysly a totální škvár. Takže ti co se těmto náladám přizpůsobili, nějak, ti opět uspějí ... a ostatní, ti maji holt pech. A je to ve všem stejný, v politice, v umění ... i v životě. Je to trochu tristní zjištění, na starý kolena a při neschopnosti se něčemu podobnému byť jen trochu přizpůsobit, v tomto smyslu se toho u nás pravda mnoho nezměnilo. Pavle, měj pěkné dny a ať se Ti vše daří.R^;-)

0 0
možnosti

Ale jo! Taky pěkné pohledy, a výhledy. Ovšem některá wokna (třeba paměťová) tedy ráda nemám.

Tak pěkný týden, Kájo! A dík!:-))

1 0
možnosti
Foto

A proč myslíš, Marie, že si všechno fotím a zapisuji? He? ;-) ahoj a napodobně:-)R^

0 0
možnosti

Tak na to se, Karle, fakt těším. Pohledy z žabí i ptačí perspektivy potřebujeme:-). Jen bych se také, jako Pavla, přimlouval za údaje o místě (tedy pokud možno, samozřejmě:-)). My, co nejsme zas tak zcestovalí, to pak nepoznáme:-).

1 0
možnosti
Foto

O.K. pro příště ... Miroslave:-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkné pohledy nahoru, dolů, vlevo, vpravo, do díry, z díry... atd. Jenom by mne, Karle, zajímalo, kde to je - pokud to není nějaké tajné místo.:-):-):-)

3 0
možnosti
Foto

... je, Pavlo:-) - to je tak tajný, že to nenajdete dokonce ani na žádný mapě Řecka. Podezíral jsem je, domorodce, že to dělají naschvál, málokde tu jsou tak krásný písečný pláže. Takže přestože tu jsou i majitelé či sezonní nájemci domků z Francie, Anglie, Německa - všichni jsme sem zabloudili spíše náhodou při potulkách kolem moře a hledání místa na koupání pro děti. Děti byli ještě malé, když jsme sem v roce 95 ́zabloudili poprvé, a od té doby, tu máme sezónní - letní bydlo. Už jsem tu měl ale i Čechy, a viděl Slováky u sousedů, kteří sem zabloudili po setkání s mojí ženou na lodi - no jo no, ženská, co neví to nepoví. R^;-)

0 0
možnosti

Karma za vtipné komentáře.

2 0
možnosti
Foto

Tak se, Karle, těším na další wokna.R^

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS