Diskuse

... jako sorry

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ná úvod, nejsem fanda AB, ale Váš článek a způsob diskuse Vašich fandů mu jeho popularitu rozhodně nesníží. Zcela zásadní je krize politiky a trend vstupu byznysmenů do ní je tu a asi bude pokračovat. Myslím si, že mnoho lidí již nebaví kecy politiku o prosperitě , když se náhle vyloupne korupce, kmotříci petříci a stamilionové chyby našich vládců(viz čerstvě kauza Diag Human).

Jaká je tedy alternativa u voleb..volit profláknutý tváře typu Kalousek, nebo Vatikánskou větev , kterou reprezentuje KDU,nebo strany , které podporují velké byznysmeni ..ODS,TOP? Nejradši bych volil lidi jako je Křetínský, Kelner, neb ty by zde udělali pořádek, ale těmto špičkám byznysu se do politiky nechce a tak přicházejí babišovci a lidi je budou volit neb jiná a lepší volba zde ,,,,,, ZATÍM" není.

1 2
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé vědět, kolik lidí vydrželo sledovat celý ten šot do konce. Karle dávám Vám karmu.

2 0
možnosti
Foto

Já ho viděl celý v originále na TV BARRANDOV.

0 0
možnosti
PB

R^

Pohled na Gaussovu křivku mi naznačuje, že s některými věcmi je velice těžko bojovat.

Ale je moc dobře, že to aspoň zkoušíte.

5 0
možnosti
Foto

Díky za čtení i podporu;-)R^

0 0
možnosti
PV

To je proste vysledek toho, ze se lide naucili volit proti nekomu, ne pro neco. Vysledek neustaleho straseni volicu. Tech, co pujdou k volbam volit proto, ze chteji "tuhle" stranu kvuli "temto" bodum programu, bude mensina. Trapny vysledek prace cele politicke garnitury po sametovce. Snad jednou ... bude lip.

5 0
možnosti
Foto

Zkuste se na Babiše podívat z pohledu jeho voličů. Nekoukejte na Babiše, ten se sám nezvolí, i kdyby snědl vagón koblih. Neodsuzujte je, není to jejich problém, je to problém fungování politiky tradičních stran. Rozeberte si pojem "zastupitelská demokracie" - voliči, i Vy, si volíte svého zástupce. Jeho voliči mu na rozdíl od ostatních stran rozumí. Můžete křičet, přemlouvat, vyhrožovat, ale to je marné. Dokud nepostavíte proti panu Babišovi člověka nebo stranu, kterým budou rozumět a důvěřovat, nemáte žádnou šanci je od něj odstřihnout. Lidé chtějí svého zástupce, kterému věří a rozumí.

4 0
možnosti
Foto

Ano, věří člověku, který je podezřelý že spolupráce s StB, z daňových úniků, zneužívání dotaci a ke svému majetku přišel nejasným způsobem. Děkuji, ale nemám zájem se na to dívat pohledem jeho voličů. :-/

5 2
možnosti
JZ

O idiocii bych doporučoval raději moc nemluvit - spoustu jste toho sice prokoukl, ale spoustu taky ne;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak, já autorovi děkují za to video. Sice jsem to viděl již v originále, ale opakování je matkou moudrosti.

Ta charakteristika chování PM jako ošipané byla naprosto přesná a hlavně jsem ocenil tu pasáž o inkluzi. To je naprostý nesmysl, který dětem jen uškodí.

2 1
možnosti
JL

Zdravím, Karle. Vypadá to na to, že nás očekává dynastie Babišonů.

Zeman, Babiš, dva bratránky, co do šavle, co do sklenky.

Přiložené video, jsem ze zdravotních důvodů neabsolvoval celé.

Diskuze, připomíná masakr Franto-Ringovskou pilou.

''Ty, hrdý buď a číslo na zápěstí, budiž tvůj znak a tvoje pýcha občane!''

Měj se fajn, Karle.:-)R^

5 3
možnosti
Foto

... zdravím Josefe, no - ono je to jako s těma příbuznejma, ty si člověk prostě nevybírá ;-) ... pěkné dny ti vinšujuR^:-)

1 0
možnosti
Foto

Nezlobte se pane Ábelovský, pustil jsem si kousek toho videa, ale to já nedám. To se mi z něj nadavuje. To přece jen není možné, že někdo může tohoto člověka, brát jako svého představitele, nejvyššího reprezentanta.

Vám děkuji za blog, karma.

8 1
možnosti
Foto

Já nedala ani kousek ;-(. Na to může koukat tak maximálně pan Mikulášek ;-)

5 1
možnosti
Foto

Ale Karle, ono nebude tak zle. On stále posiluje a posiluje a ostatní oslabují a oslabují, až by si jeden řekl, že bude mít alespoň 45%. No a on má 35. To kdysi nestačilo Paroubkovi na druhé místo. :-)

1 0
možnosti
Foto

No jo Marie, ale to nebyl prezidentem Zeman, a nebyla ani imigrantská krize a nenávistná davová psychóza, i když bylo lze spatřovat její počátky. Tahle kombinace a souběh událostí, je vskutku poměrně hodně nebezpečná, a nejen u nás ale i celosvětově; a to tím spíš, kdo se všude dere a někdy bohužel i dostává k moci. Viz USA.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS