Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^souhlas - lidé kritizují jiné a snadno zapomínají jaká zvěrstva se děla u nás-článek té blogerky mě trochu nazvedl a tak dík, že jste se tomu věnovatR^

0 0
možnosti
Foto

Davová psychóza dokáže napáchat mnohé zlo... Film je síla, takové to opravdu bylo...Každý by měl zpytovat hlavně své svědomí ! KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám Dito, máte naprostou pravdu - a tedy se omlouvám, já na ten fb profil skoro vůbec nelezu, tak se omlouvám za nereakce ... případně i ostatním;-)R^

0 0
možnosti

Taky vám stejně jako autorovi připadá, že je v Bangladéši válka, jo

0 0
možnosti
Foto

Paní autorka Váňová se v závěru svého článku poněkud překvapivě dožadovala celonárodního referenda. Nevím ale, jak si ale toto referendum představuje. Zřejmě by jeho otázka měla znít: "Chcete v naší zemi lidské zrůdy?"

1 0
možnosti

Otázka takového referenda by mohla být poměrně jednoduchá.

Pokud vezmeme základní věroučné principy islámu a zkusíme tyto principy vyhodnotit na základě toho, zda nenaplňují kritéria hnutí, které směřuje k potlačení lidských práv a svobod, tak z tohoto vyhodnocení islám nevyjde vůbec dobře. Přesněji řečeno, pokud odhlédneme od faktu, že jde o světově rozšířené náboženství, tak islám naprosto dokonale naplňuje definici hnutí, které směřuje k potlačení lidských práv a svobod. Pro jakékoli jiné hnutí by to stačilo k jeho zakázání – pokud je ovšem důsledně dodržována rovnost před zákonem. Ale bohužel, přestože je islám v rozporu s Listinou základních lidských práv a svobod, zároveň je islám světovým náboženstvím, takže na něj prostě pouhá "páka lidských práv" ani "páka rovnosti před zákonem" jednoduše nestačí. Takže otázka referenda je poměrně jednoduchá: "Souhlasíte s tím, aby byl islám v České republice zakázán?"

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Pokud si někdo myslí, že takzvané "islámské vraždy ze cti" se Evropy netýkají, tak se hluboce mýlí. Jen v zemích Evropské unie se takových vražd odehraje asi tisíc ročně. Například v Německu bylo v roce 2005 takto zavražděno 179 žen. Je zajímavé, že pozdější statistiky jsou stále hůře dostupné. Ovšem tyto vraždy jsou jen pověstnou špičkou ledovce. Tisíce dalších žen jsou v Německu mláceny, mučeny a mrzačeny. Nejde o nějaké ojedinělé incidenty, jde o problém nepředstavitelných rozměrů. Tímto barbarstvím je evropská islámská komunita doslova prosycena. Loni dokonce německý policejní prozident v souvislosti s migrační vlnou "neprozřetelně" prohlásil, že němečtí policisté jsou "bezradní a vyčerpaní". Pak svá vyjádření pochopitelně mírnil, protože nepochybně musel "na kobereček" před paní Merkelovou.

Na našem zpravodajském webu ČT24 si lze přečíst například reportáž o tom, že "Vraždy ze cti jsou v Německu celkem běžné". Přičemž Česká televize by si jen těžko dovolila něco takového konstatovat, pokud by to neměla exaktně doložené. Zde je odkaz:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1341657-vrazdy-ze-cti-jsou-v-nemecku-celkem-bezne

17 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Vraždy ze cti u přistěhovalců nejsou např. v Německu ojedinělé, viz např.

http://zpravy.idnes.cz/uskrceni-dcera-nemecko-vrazda-ze-cti-d73-/zahranicni.aspx?c=A150130_193607_zahranicni_aba

S přistěhovalci z kulturního prostředí, kde se tyto věci dějí, se statisticky nevyhnutelně přinesou do jisté míry i sem. Na druhou stranu je nutno uznat, že u některých evropských nároců nebylo nutno importovat krevní mstu a takové jevy se daří tlumit nepříliš dlouhou dobu.

3 1
možnosti
Foto

Oprava. Melo být plus.

2 0
možnosti

Já bych řekl pane Ábelovský, že je ten článek projevem plně vědomé radikalizace autorky.

Konečně ví, kde stojí.

Složitosti a slizské intelektuálské řečičky si strčte za klobouk.

3 1
možnosti

* hm, slizké :) *

0 0
možnosti
Foto

Článek zmíněné autorky byl opravdu snůška účelových z širšího kontextu vytržených fakt. Cílem bylo zjevně přesvědčit čtenáře o tom, že ONI (do téhle kategorie může velmi snadno spadnout kdokoliv, kdo se tzv. většinové společnosti nelíbí kvůli barvě pleti, odlišným kulturním návykům, neupravenému zevnějšku atd. atd.) jsou nežádoucí cizáci, proti kterým je nutno zasáhnout, kdežto MY jsme ti správní a civilizovaní a musíme si stůj co stůj bránit své úžasné společenské hodnoty. Ušlechtilé až na půdu! Ještě když se ten text správně okoření výrazy jako "barbaři", "hordy", "zrůdy", "brutalita", pak to má ten správný efekt na čtenáře a hezky to rozpumpuje už tak natlakovanou nenávist.

Já si pod pojmem "zrůda" představím jedince (bez ohledu na etnický původ), který se dopouští nelidských zločinů, ale i toho kdo nečinně přihlíží bezpráví. Máš pravdu, Karle, v naší vlastní historii bychom našli spoustu příkladů. Opravdu civilizovaný a kulturní národ z nás bude, teprve až se do všech důsledků naučíme chápat pojmy "lidskost", "solidarita", "nesobeckost", "zodpovědnost" atd., ale nejenom chápat, ale taky brát tyto hodnoty za samozřejmou součást svého života.R^R^

12 6
možnosti

Takze je to nahoda, ze drtiva vetsina teroristickych uitoku byla spachana muslimy...je tak? Jak je mozny,ze to nikdy nebyl ten zatracenej polskej instalater? Vzdycky nejakej muslim...No, jak rikam, asi to bude ta nahoda...:-)

8 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS