Diskuse

Co vlastně chceš, pravdu či lež, občane

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Souhlas, více odvahy ozvat se, by nám neškodilo...

1 0
možnosti
Foto

Zdravím, díky za koment;-)R^

0 0
možnosti
JL

Pane Abelovsky, ted posledni vas odstavec se mi libi. Podle meho mysleni, to je presne co republika potrebuje. Moje pripominka konci malym rypnutim. Na reseni techto problemu potrebujeme cloveka typu BATI. Co by prinesl? Malou byrogracii, zlepseni statni organizace, zrychlenou navratnost investovanych penez a hlavne, prebudoval by skolstvi k prospechu statu. Take jeho uspesne "motto" :Nesnazme se objevovat veci objevene. Snazme se je jen nalezt a uskutecnit.

3 0
možnosti
OB

Pane Ábelovský jste pozadu, strašení Ruskem a Čínou na Čechy nezabírá, teď se přešlo na strašení czexitem ;-DEUR^

2 4
možnosti
Foto

J85a75k88u19b 65R67o47t83h

14. 2. 2018 17:00

No a proč tedy Okamura a komouši furt tím czexitem strašej?8-o8-o8-o

5 1
možnosti
FD

Ještě že Vás máme, Vy vždy dokážete ale otevřít ostatním oči. Já jsem si myslel, že pravdu mluvím v tomto státě jenom já, přišel jsem však již k poznání, že jste to Vy.

4 2
možnosti
Foto

... hm, ono není ani tak důležité v tomto případě, zda-li mluvím pravdu já, jako to, zda-li mluví pravdu ti, kteří to samé říkají v těch videích, víme? Včetně našich bezp. služeb - to, že to pak nezajímá ty, které by mělo a mohli by s tím něco dělat, je věc druhá (vcelku otřesná); konec konců oni to vědí lépe než ta BISka, jsou toho součástí:-/ a každý myslící, si z toho odvodí i to, proč jsou věci tak jak jsou, proč se s tím nic nedělá. :-(RvRv

1 0
možnosti
JS

Vy říkáte, že obavy o islamizaci země jsou pouhým strašením, ale sám strašíte ruskou propagandou a čínským kapitálem. Proč asi Francie měla dva roky výjimečný stav? Máme snad počkat, až na tom budeme jako Francie, a pak teprve máme mít obavy z islámu? A navíc – Francie se výjimečného stavu nezbavila, udělala z něj zákon, který dělá z výjimečného stavu "normální" stav. Formální stav se změnil, faktický nikoliv. Francouzi pod hrozbou islámského terorismu tiše přijali omezení své svobody, aniž by si toho všimli. Vedení Evropské unie chce udělat z přerozdělování uprchlíků z islámských zemí trvalý a vymahatelný mechanismus, který, pokud se uskuteční, zcela evidentně omezí suverenitu naší země. Máme pokorně čekat na to, až bude uprchlický problém západních zemí Evropy rovnoměrně rozdistribuován do celé Evropy?

Obáváte se ruského a čínského kapitálu? Jenže náš průmysl, banky a dokonce i vodárny jsou převážně v rukou západních zemí Evropské unie. A to dokonce do takové míry, že z naší země odchází do bohatých zemí EU na odměnách a dividentách až čtyřikrát více financí, než kolik dostáváme na evropských dotacích, a to nemluvím o skrytém vysávání naší ekonomiky pomocí například přeceňování zboží mezi mateřskými (zahraničními) a dceřinými (domácími) firmami. Ono by to nevadilo, kdybychom z toho alespoň něco měli, ale pětkrát nižší platy, než například v Německu, tomu jaksi neodpovídají. Pro západní země EU je Česká republika zlatým dolem, a proto udělají všechno proto, aby to tak zůstalo, ovšem říká se tomu "hlubší integrace".

Právě strašení Ruskem a Čínou má zakrýt tento stav, abychom se báli Putina a nevšimli si, že jaksi nemáme kontrolu nad naší vlastní zemí.

8 5
možnosti
MB

Trochu veseleji !:-) Události na hnízdě čapím : Pařízek: Paní Babišová, pojďte sem. Představte se jí. Babišová : Jéžiš, to je hrozný. Takhle se ztřískat za bílýho dne, že se nestydíš! (Dá muži na zápraží facku). No dovolte! Děkuju vám, pane Pařízek, že jste ho přines, .Pařízek: Totiž, paní Babišová, to vůbec není váš muž. Já vím, je to Bureš.:-)

5 3
možnosti
PK

Když už jsme u té diskuse pravda či lež,doporučuji shlednut rozhovor etnografa, než bude smazán,,,,

https://www.facebook.com/groups/DEMISI/permalink/1267669103279514/

0 0
možnosti
JR

J61a18r92a 44R83a63n44k

14. 2. 2018 21:13

Chodit v dnesni dobe na face book se nedoporucuje - prilis mnoho ruskych botu:-/

0 0
možnosti
Foto

Dnešní politika to je samý reformismus. Každý politik by něco reformoval. Kámen úrazu ovšem nastává tehdy, když mají politici na nějakém konkrétním problému, který společnost trápí, provést jeho analýzu a navrhnout nějaká praktická řešení. Jednak často postrádají potřebné analytické znalosti (což si sami neuvědomují) a nemají ani žádné zásady, kterými by se řídili. Téměř vždy tedy podlehnou určitým obecně rozšířeným omylům a jako jediné praktické řešení budou vidět nějakou státní intervenci, která omezí svobodu, způsobí řadu dalších nepředvídaných problémů a kumulativní dopad těchto intervencí nás posune zase blíže k socialismu.

3 0
možnosti
JL

Vy si ty politiky nevybirate, pane Ksire!!! Vy si vybirate jen ideologii!! Proto nechtejte neco resit Znovu zduraznuji, hledejme a zvolme si lidi, kteri nam neco dokazi. Posadme je do organizace, ktera jim to take umozni!!!

1 1
možnosti