Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No co. Hloupí civí na Barrandov, chytří na ČT24 a ti nejchytřejší, lepšolidi, na Zprávičky na Déčku.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu a já si myslím, že si to zasloužíme.

V poslední době u mnoha blogerů i v komentářích čtu klasický, přímo čítankový, demagogický přístup k posuzování situace - neptají se po podstatě problému a nesnaží se zjišťovat, co je pravda a co fake, ale ptají se jen a pouze na to, kdo za tím stojí a kdo to financuje (samozřejmě pouze na druhé straně zákopu).

U Laukačeviče je to celkem průzračné a dnes to ve svém eskamotérském výstupu dokonce v jednom šotu Soukup "propíchnul", aniž by chápal dosah informace v tomto šotu.

U prezidenta a jeho hlásné trouby Soukupa to tak zřetelné není, ale lze to odvodit od jejich konání.

A nejzajímavější je to u Babiše, kde to tak průhledné není a k dovození se musíte ponořit do historie, ale ke zdroji se dopracovat dá a s pravděpodobností limitující k jistotě lze dovodit, kdo ho financuje a stojí za ním.

Jenže ti tazači se pídí u demonstrací, protože nechtějí či nemohou připustit, že lidé skutečně vyjadřují svůj názor sami za sebe.... nejspíš proto, že takové jednání oni neznají, hlavně nesmějí poznat.

A protože mlčící část (většina si netroufám napsat) umožňuje zaprodancům (na tom jsem si zgustnul:-)) rozdělovat společnost k následné demontáži státu, tak si to opravdu zasluhujeme. Tentokrát menšina na vlastní kůži pozná odvrácenou stranu demokracie, ale měnit nastoupený směr je skoro nemožné, protože tak velké úsilí menšina zřejmě nedokáže vynaložit.

Proto až se to provalí, budou nejen zaslepení zaprodanci čumět na své dílo, ale i ta mlčící část. Opozice tolik ne, protože ta tuší a v té době možná už bude vědět.

A proto hola hej vstříc kalným zítřkům.:-/

2 0
možnosti

Kadle, gratuluju k tomu podtitulu:

Ještě blbější, nežli jsme čekali !Souhllas.

Tomu se říká masochismus - obdivuhodné:-)

6 2
možnosti
Foto

Vítejte pane Havránku, a zároveň na shledanou - přijďte, až se naučíte slušně chovat, pak se s vámi možná budu bavit.;-)

3 1
možnosti
Foto

J77a35n 95Š33i95k

21. 11. 2018 20:54

Nedávno mi říkal soused důchodce, jak je to vynikající pořad. Myslím, že důchodci je jedna z cílových skupin této totální stupidity. Čímž neříkám, že všichni jsou stejní a kývou na to. Faktem však je, že jsou nejohroženější skupinou. Za daleko horší ovšem považuji e-maily, co si dnes řetězově spousta lidí v důchodu posílá. Je neuvěřitelné, co v nich jsou za hnusy a jak to přiživuje špatnou náladu ve společnosti celkově. Děkuji za článek pane Ábelovský a přeji hezký večer

3 0
možnosti
Foto

Také Vám přeji pěkný večer a děkuji :-) ... to co popisujete, je bohužel smutný fakt; tím spíš, že právě tito lidé, kteří zneužívají jak stáří, oprávněných obav, tím spíš, jsou-li tito lidé sami, pak jejich jistě oprávněného pocitu ohrožení, protože už logicky nejsou na vrcholu svých sil, mluví o hyenách. Už to by mělo být varovné právě pro ty, co nejsou tou nejohroženější skupinou, a to tím spíš, že se jedná třeba i o jejich rodiče, příbuzné a podobně - je to vlastně hrozné když o tom teď přemýšlím. Díky za podnět.R^

1 0
možnosti
Foto

R^ Karma za článek. Jinak je to ale strašně smutný jev. Estráda páté nebo šesté cenové skupiny, Ani nechápu jak to vůbec někdo může sledovat natož tomu věřit.

9 0
možnosti
Foto

;-D S TV Seznam se autor ,,drobítko" sekl. Nejde o stanici internetovou, ale televizní. Možná si jí spletl s pořadem ,,štˇastné pondělí" oblíbeného jůheletjůbera Šídla, kterej se až tak od majitele TV Barandov v ,,kvalitě projevu" neliší;-)

1 6
možnosti

No tak, pane Jiroudku, to tedy prrrrrrrr!

Tvrdit, že Jindřich Šídlo se v kvalitě projevu od majitele TV Barrandov až tak moc neliší, nemůže soudný člověk myslet vážně.

Šídlo má za sebou skvělou novinářskou kariéru; pracoval v prestižních titulech, jako je Respekt, předbabišovská MF Dnes či Hospodářské noviny, je nositelem Ceny Ferdinanda Peroutky a dalších novinářských ocenění, a také byl zvolen Osobností roku českého Twitteru. Kromě novinářské erudice je jeho silnou stránkou i kultivovaný a inteligentní verbální projev a nelze mu upřít ani charisma.

Disponuje tedy vším, co pouťovému vyvolávači Soukupovi zoufale chybí.

9 1
možnosti

P11e48t14r 50D72r77a47p10a53l

21. 11. 2018 18:48

koukám, že chybí už jen Jandová, abyste byli komplet. Tak se pěkně poplácejte po zádech. PS: Babiše a Zeman a Okamuru jsem nevolil, barandov nesleduju, parlamentní listy ani nevím, co to je

4 3
možnosti
Foto

No výborně. A k tématu by tedy něco bylo?

6 0
možnosti

Karle, bez zvuku, se na to dá chvíli koukat. Klasické vystoupení eskamotéra.;-DR^

6 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D ... Josefe, něco ti prozradím, jak mám to blbý - pomalý připojení, tak se mi to ke všemu seká - můžu ti směle říct, že nejen zde, ale i u jiných diskuzí, pořadů atd. ty zaseklé obrázky mají mnohem větší vypovídací hodnotu, než to co ten který aktér říká - a občas se u toho i náramně bavím, pravda. Pěknej den, resp. večer vinšuju:-)R^

4 0
možnosti

No prostě že studijních důvodů se to sledovat musí.

0 0
možnosti
Foto

... jistěže, je dobré vědět, s kým skutečně má člověk tu čest.

1 0
možnosti

Víte jistě, že jste sám nikdy nespáchal jedinou nálepku? Určitě? Nějak si vybavuji něco o "putinovcích" v mnoha obměnách

6 1
možnosti
Foto

... spáchal nálepku? ;-D Podobnou jistě ne - za to jsem spáchal článek o tom, co je nálepka, a co pojmenování nějakého společenského jevu, například. Třeba xenofobie je ono pojmenování - pražská kavárna, lepšolidi etc. to jsou nálepky. Doporučuji tedy k přečtení;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS