Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je smutné,když lidé jako premiér a hlavně prezident ohýbají zákony a ústavu této země.Je smutné,když se ohání výsledkem voleb a nikoliv zákony a politickou korektností(co by ale člověk od těchto oligarchů opájených mocí vlastně chtěl).Jen bych si jako občan této země přál,abych se nemusel před svými dětmi stydět za to,jaký chaos jsme jim do života připravili.Premiér není mým premiérem a prezident není mým prezidentem.Nejsem ovlivnitelná ovce bez vlastního názoru,abych přijmul ty Babišovy a Zemanovy bláboly.Doporučuji všem slušným lidem vypnout mobily a jít s dětmi na ryby.

1 0
možnosti
Foto

KARMA ! Údajně ... To slovo vůbec nějak poslední dobou zdomácnělo v různých článcích. Mlhovinou je o tom není pochyby. Statistika nuda je, má však cenné údaje. Údajně

R^!

0 0
možnosti
JL

Ahoj, Karle, nechci nosit dříví do lesa, tak jen klikám na karmidlo.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

:-) ... klidně přilož, Josefe - dřeva není nikdy dost, tím spíš, odkud vítr fouká;-)

0 0
možnosti
OP

Výraz "údajný" sděluje, že někoho, něco citujeme, není to tedy nadávka, je to pouze právnická opatrnost, aby mě někdo zbytečně nežaloval. V případě Bureše zajisté zbytečná a směšná :-)

0 0
možnosti
JS

Obávám se, že se mýlíte. Není to právnická opatrnost, je to pouze konstatování, že někdo podal trestní oznámení a nebylo o něm ještě rozhodnuto. To je pro Vás pochopitelně zbytečné a směšné. Vám už je to jasné.

0 1
možnosti
OK

O93t98a 43K71i31n94c

4. 6. 2019 10:35

Přesně napsáno. R^R^R^

3 0
možnosti
JS

Obávám se, že ti snaživí udavači Babiše v Bruselu si nejsou vědomi dvou detailů. Pokud Babiše přestane bavit být premiérem, tak ty dotace bude pobírat dál - z toho vyplývá, že v žádném případě nejde o dotace, ale o Babiše a za druhé, pokud došlo k pochybení, nejedná se pouze o dotace pro Babiše, ale o řadu dalších dotací. Takže se může jednat o desítky miliard vrácených do Bruselu. Tím se staneme už dokonalou kolonií. Čest Vaší práci vážení soudruzi, kteří se nedovedete smířit s výsledky voleb. Moskvu o internacionální vojenskou pomoc požádat nemůžete, tak žádáte o kapitálovou devastaci z Bruselu.

3 11
možnosti
LV

Struktura Vašich myšlenek je sice poněkud rozvětvená, ale s některými odnožemi lze souhlasit.

Ano, jde o Babiše, který je dnes v pozici, že si ohýbá právní řád tak, aby jeho zlodějny vlastně byly legální. Jenomže důsledek je to, co uvádíte dále, a s čím se také dá souhlasit, že totiž potom toto pokřivené prostředí generuje spoustu dalších podobných fiškusů, kteří se také chtějí lacino přiživit a na které tak přestává být bič. Protože stát, jehož je Babiš vrcholným představitelem, si ho sám vyrazil z ruky. A to vše kvůli Vám a Vám podobným, kteří se neustále oháníte tím, jak se vám za Bureše krásně žije, a kteří mu to budou házet do skonání.

8 0
možnosti
VH

I přichycený vrah je do pravoplatného odsouzení údajným vrahem. Kdo chápe toto rozlišení, nemůže se nesmyslně rozčilovat.

Takž všichni, kdo píší "údajný" ví, že je to formalita. A ví jaká je skutečnost.

Ono se totiž (píši zcela obecně) může stát, že ono "údajně" nebude možné dokázat. My všek přesto budeme vědět, že to ten darebák udělal.

3 0
možnosti
LV

Však o tom vlastně pan Ábelovský píše.

3 0
možnosti
SN

:-).......Autore,. pamatujete lex Babiš? Doufám, že ano! Svěřil majetek do svěřenských fondů.....konec! Co chcete víc? Udělal se se po něm chtělo, dneska se mohou všichni, kteří touží znovu po korýtkách potrhat, utřou ústa! marné Vaše naděje. A nerozčilujte se...na světě je přece, alespoň pro mně, (díky Babišovi), moc krásně!

Už se těším na tu manifestaci! ;-D;-D;-D

3 8
možnosti
Foto

Ano, žádný "údajný střet zájmů" premiéra Babiše. Ale Agrofert je údajně ve svěřeneckém fondu!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS