Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... jejda, tak oni to sem vrátili?;-D Dík za nákuk;-)R^

0 0
možnosti

P15e45t19r 59B45u79r70i41a28n

17. 10. 2020 13:40

...že některým lidem to evidentně stačí - stačí jim, že dnes nikoho moc neurážel!

Za tohle karma. Velmi výstižné. Čtu tady blogy a diskuze pod nimi, ve kterých je prezident Zeman oslavován jako velký státník za to, že tentokrát v projevu nikoho neurazil, ani sprostě nenapadl.

Bože, kam jsme to až klesli. A kam ti, co tohle napíší a ještě se na základě takové zoufalosti hrdě prohlásí za jeho příznivce!

6 0
možnosti

Nového jsme se nedozvěděli nic; to, že máme nosit roušky. Alespoň my, co umíme rozpoznat vědce od pavědců, zprávy od fake news. Pak jsou tu lidi, kteří to rozpaznat moc neumí, nebo neumí docenit význam roušek. Když ale vidí, že kvůli tomu měl Zeman projev a dokázal se i povznést nad škodolibost, vyřizování účtů ... tak jim možná dojde, že to má význam. Tím Zeman pravděpodobně zase posunul veřejné mínění o rouškách, zmenšil R, třeba jen o setinu, ale i to může zachránit x životů. O to šlo. Zeman se dokázal povznést, ale jeho kritici jak je vidět to nedokáží

1 2
možnosti
Foto

... víte, jedním z obrovských problémů této společnosti, je nedůslednost, a naivita ;-)

1 0
možnosti
Foto

PS: Předpokládám, že mnozí nebudou souhlasit, pochopitelně, a jiní jistě přijdou i s kritikou, s tím, že vlastně dělám to samé, co ta tragická postava našich dějin - že urážím, zesměšňuji a podobně (stará obehraná písnička), a že bych tedy asi neměl mluvit o slušnosti nebo dokonce o morálce a empatii. Zkuste se ale zamyslet, budete mít - tedy vlastně máte (?) empatii s nemocí? Se zhoubným nádorem? Odpovězte si na tuto prostou otázku, a pak možná pochopíte; protože pro mne je Miloš Zeman s tou svou hradní partičkou, jako onen rakovinový nádor, který oslabuje a ničí celou tuto společnost. A tato společnost je nemocná, a ta příčina je taky zcela zjevná a jasná. Rozdělená společnost, zcela úmyslně, záměrně, s jediným cílem a záměrem. Tou je moc, ovládání společnosti, vlastní prospěch - a ta společnost, které se už díky tomu podlamují kolena stejně, jako tomu nemocnému člověku, na to dojede.

0 0
možnosti

J66i60r89i 27B11o65r

17. 10. 2020 12:45

Vysmívali jsme se stařičkému mocnáři Francovi Josefovi, tak teď máme tohle. Je to Boží trest.

1 0
možnosti
Foto

... i tak na to lze nahlížet, ovšem myslím si, že vše je ještě o něco složitější, protože záleží i na tom, co si kdo pod vámi řečeným, pod tím, kdo by nás měl trestat, vlastně představuje. Není-li to celé opět trochu jinak, než to asi mnozí chápou a vnímají. Každopádně je dobré si tyto otázky alespoň klást.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS